Hogy allitom be a hozzaszolasok szamolasat...

Sziasztok,

Van ket kerdesem remelem tud valaki segiteni.
  1. Szoval minden cikknel van hozzaszolas szamlalo de az csak a permanent link hozzaszolasait szamolja, nekem viszont az kelle hogy az oldalt amit letrehoztam es azon belul levo hozzaszolasokat szamolja es jelezze a cikkben, remelem ertheto voltam.

    pl: G-Power BMW Z4 -> http://bmwpower.rs/?p=1739 mint latjatok nincs hozzaszolas es a foldalon sem irja ki a cikk mellett jobbrol fent (nema komentara), az oldara http://bmwpower.rs/?page_id=1737 irtam hozzaszolast es nem szamolta fel a fooldalon a cikkben!
  2. a Permanent linket hogy tudom atirni, hogy mindjart az odlalra ugorjon pl http://bmwpower.rs/?page_id=1239, http://bmwpower.rs/?p=1239 most ez a default de az elozot ami nekem kellene nem tudom elohozni!    koszi elore a segitseget!

1 - ezt ÉN nem egészen értem…2 - Admin / Beállítások / Közvetlen linkek

1 - annyi hogy az oldalon levo hozzaszolasokat szamolja a fooldalon es ne pedig a cikk hozzaszolasait!2 - mit kell beirnom hogy elo tudjam hozni, azt hogy az oldalra ugorjonkoszi.

  1. nálad nem az oldal tartalmát írja ki hanem a bevezetőt. oldal tartalmához the_content fgv.
  2. az összes weblapra erkezett hozzaszolas szamat akarod kiiratni?

1 - ezen az oldalon levo hozzaszolasokat szamolja: http://bmwpower.rs/?p=1739

de nekem ezen az oldalon levo hozzaszolasokat kellene hogy szamolja az elozo helyett: http://bmwpower.rs/?page_id=1737

es hogy irja ki ugyanugy az elso oldalon ahol a cikk van a jobb felso sarokban!

nem az osszeset akarom kiiratni csak a megfelelo oldalon levo hozzaszolasokat… :slight_smile:2 - nem tudom a milyen kodot kell beirni hogy hogy a "?page_id="szam jojjon ki…ez mar nagyon konyhain van leirva… :rolleyes:

http://bmwpower.rs/?page_id=1737dehát page_id van megadva, akkor mi a probléma?

a textre meg a kepre igen az van, de nezd a cimet, es ha a cimre kattintasz akkor bejon ugyanugy a text meg a kep es tudsz hozzaszolni, ezen az oldalon levo hozzaszolasokat szamolja a fooldalon! :rolleyes: