Helló!
Keresnék olyan plugin-t amivel az oldható meg, hogy az oldal hivatkozás
ne az oldal felső részénél hozza be az oldalt hanem lentebb is más helyre lehet állítani.
Ezt megpróbálnád kifejteni, mert számomra értelmezhetetlen.
Ezt megpróbálnád kifejteni, mert számomra értelmezhetetlen. :)
Egy oldalnál több téma szerepel egymás alatt és a címke hivatkozásoknak mindig az oldal felső része jön be,
azt szeretném megoldani, hogy más és más címke hivatkozás (URL) az oldal lentebbi témaira (például az oldal közepére) jönne be az oldal.
Remélem érthetően írtam le.
Kösz!
én sem értem, még mindig hogy mit szeretnél…
Van olyan, hogy van egy pár hivatkozás az oldal tetején mondjuk és nem új oldalon nyílik meg, hanem ha rákattintasz lentebb ugrik az oldal arra a bekezdésre amire mutat a hivatkozás. Egy üres # hivatkozás, de div-re vagy nem tudom mire hivatkozik, nem is érdekes.
Itt konkrétan szerintem azt akarja, hogy ha bizonyos dologra kattintasz, betölt az oldal, és ha az adott címke az oldal közepén van, akkor úgy töltse be a böngésző, hogy odaáll be egyből, ahol az a kifejezés van, nem legfelülre, ahogy az alapértelmezett. Én így értelmeztem.
Evosonic jól érted, bocs, hogy értetlenül írtam le…
Sima horgonnyal meg lehet oldani.
Most találtam egy jó kis cuccot, nem csak simán odaugrik a kívánt szövegrészhez, hanem (állítható) sebességgel odagörgeti a lapot.
a görgetés sima js … egyébként ha használsz valamilyen plugint a tinymce kiegészítéséhez akkor azokban biztos hogy van valami gomb a könyebb anchor elhelyezéshez… :))))
js script kb ennyi:
jQuery(‘html, body’).animate(
{
scrollTop: jQuery(“HOVAKIJELOLO”).offset().top
}, 1500);
jQuery(‘html, body’).animate(
{
scrollTop: jQuery(“HOVAKIJELOLO”).offset().top
}, 1500);