Hitelesítés kérése

Sziasztok!

Ma telepítettem a Wordpress 4.3.1. HU-t, minden beállítás sikerült, kaptam visszaigazoló e-mailt, hogy a wordpress alapú honlapom sikeresen beállítva és a következő információkkal léphetek be az adminisztrációs felületre: felhasználónevem, jelszó amit regisztrációkor kaptam.



Sajnos hiába próbáltam folytatni és belépni ezekkel az adatokkal, nem sikerült, felugrik egy ikon, hogy Hitelesítés szükséges

A http://honlapnevem.hu:80 szerves felhasználónevet és jelszót kér. A következőt mondja:WORDPRESS TAMADAS ELLENI VEDELEM! A lenti felhasználónévhez és jelszóhoz írja a WP/WP szavakat.



Próbáltam a fnév és jelszó mögé írni a wp-t, de ez az üzenet ismétlődik. Mit tegyek? Nem vagyok programozó, amatőrként is érthető módon írjátok meg a teendőt :)! Köszönöm!

Ezt a plusz védelmet a tárhelyszolgáltatód készítette. Először oda kell beírnod (gondolom a tárhelyes) adataid és utána fogod látni a wordpress beléptetőjét.

Igen, megtettem, beírtam a tárhelyes adataim még a Wp telepítése előtt. Sajnos nem ez a hiba.

Nem a telepítés előtti, hanem a telepítés után, a tárhelyszolgáltató által megadott adatot kéri, ami általában wp / wp, de bármi is lehet.

Ha a két mezőbe beírod, majd enter, akkor jelenik meg a wp-login belépő űrlap (ablak)



Add meg a honlapod elérési címét, és akkor majd lehet látni, hogy arról beszélünk-e, amit mi nem látunk. :wink:

Kedves Győző!

A telepítés után kapott jelszót írom be, mégsem sikerül. Küldöm az elérhetőséget, köszönöm a segítséged.

Honlapom: fruskadesign.hu

http://fruskadesign.hu/wp-login.php

Már ne sértődj meg, de mit nem lehet ezen érteni: “A lenti felhasználónévhez és jelszóhoz írja a WP/WP szavakat.”

Van két meződ, az user meg a jelszó. Mind a kettőbe ezt írod be: wp

Köszönöm, sikerült. Nem gondoltam, hogy ilyen triviális a dolog, eddig a saját felhasználónevem és jelszóm mögé írtam wp szavakat pluszként. Köszönöm minden előzö hozzászólónak is a segítséget! :slight_smile:

Igen, előfordul, hogy épp a triviális dolgok kivitelezése nem jut eszünkbe. :slight_smile: