Sziasztok!
Olyan hírrendszer szeretnék az oldalamra, ami napi nézetben sorolja fel a híreket, és csak a kivonatot írja ki, de ha rákattintok akkor az egész hírt, olyasmit mint amilyen a f1hirek.hu-n van lejjebb, csak a kivonatot is írja a címek alá lehetőleg!
Köszönöm!
Akkor a beállításaidban azt kell engedélyezned, hogy ne a telkes szöveg, hanem csak a kivonat jelenjen meg. A sablonnak, amit használsz,annak is illene tudnia ezt a beállítást lekövetni.
így van beállítva hogy “Minden bejegyzéshez a hírfolyamban, mutasd Összegzés” de mégse működik
A sablonodnak is tudnia kellene:
the_expert akkor összegzés, the_content akkor tartalom jelenik meg.
Nekem forditott bajom volt a sablonommal. Ãllitgathattam én a Beállitásoknál bárhogy is, mindig csak az összegzés jelent meg. Akkor javult meg a dolog, amikor belepiszkáltam a sablon file-okba. Ott kellett átirnom.
Hát éppen ezt mondtam én is: sablonfüggő. Meg kell keresni, hogy a sablonban melyik van preferálva, és átírni a másikra. Amit szeretnénk.
így van beállítva hogy "Minden bejegyzéshez a hírfolyamban, mutasd Összegzés" de mégse működik
Ne csináld mán...
Annak semmi köze a blogodban megjelenő posztok/bejegyzések kinézetéhez, hosszához.
A hírfolyam nevezetű akármi az mindközönségesen RSS feed. RSS Csatorna, mongyátok tik :P
Amit te idéztél, az arra vonatkozik, nem a blog "elejire".
akkor hol, mit, és mire állítsak??