Sziasztok!
Megbízható, jól kommunikáló hírlevél regisztrációs bővítményt keresek. Olyan ami csak annyi gépelést kér a feliratkozótól, hogy a robotokat kizárhassuk. Nem baj ha az arculathoz tudjuk igazítani.
Köszönöm előre is!
Ingyenes vagy fizetőset? Mert ha komoly a dolog, akkor lehet biztosabb a fizetős. (webgalamb? Azt próbáltam egy céges oldalnál, nem én vettem meg mert pénzt nem adnék ilyenért. Egyszerű volt css el formázni a form-okat, küldte ki a leveleket. Ők magyarok.) Ha jól emlékszem, nem volt gyári captcha régebben, viszont “megerősítős” levelet küldött, ha úgy állítottam, így nem létező címekre nem is tudott kimenni hírlevél. Olyannak, aki nem is iratkozott fel. (Ami megelőzi a büntetést ha feljelentenek spam-elés miatt. Mert sok retardált FELIRATKOZIK megerősíti majd ELFELEJTI - mert annyi esze van, mint egy tyúknak - és mivel az egész élete egy nagy csőd, ezért nekiáll rohanni a hivatalokhoz mert ezt élvezi. Feljelentik az embert. Vannak ilyenek! Ezért jó, ha tudod bizonyítani, hogy megerősítette a feliratkozást.)
“Ingyenes” wp pluginok közül meg kettőről hallottam, amik viszonylag jobbak: ALO EasyMail Newsletter az egyik a másik meg a Wysija Newsletters nevű. Az utóbbinál van egy 2000-es korlát, annyi lehet a feliratkozók száma. Ezért írtam, hogy “ingyenes”, hogy nem az.
De biztos van még sok egyéb is. Szóval ha ingyenest nézel, jó ha tudja majd a megerősítéses dolgot…
Szia! Köszönöm válaszod. Úgy látom friss emlékeid vannak a tyúkeszüekkel kapcsolatban.