Üdv mindenki,
Végigolvastam a topikot… egy nagyon egyszerű kérdésem lenne, ismertek olyan hírlevél küldő plugint, amelyben amikor az admin felületen összeállítod a hírlevelet, lehet hozzá saját gépről képet feltölteni, beilleszteni?
Newsletter-ben csak url-ként lehet hozzáadni…
A válaszokat előre is köszönöm! Legjobbakat!
felöltöd a képet a médiatárba, majd a kép URL-címét Newsletter-ben hozzáadod.
felöltöd a képet a médiatárba, majd a kép URL-címét Newsletter-ben hozzáadod.
huuuu, ma még csak egy kv-t ittam, köszi szépen!:)
Sziasztok!
A “satollo” hírlevél plugint használom az oldalamon. Valamiért a citromailt használó érdeklődők nem tudnak feliratkozni a szolgáltatásra. Megkapják a visszaigazoló linket a postaládájukba, de nem történik semmi, ha rákattintanak. A citromailnél lehet a gond vagy a hírlevelemben?
Sziasztok a mailpress feliratkozo widgetébe vagyis mögé szeretnék tenni képet ,hol találhatóak ezek a fájlok? Már szétkerestem rajta magam se sehol nem találom.
Sziasztok
Tudnátok nekem mailcimp hírlevéllel kapcsolatban segíteni?
Az a problémám, hogy szeretném megváltoztatni a hírlevelem űrlapjának címét. Vagyis mikor beágyazom a hírlevél URL-jét, akkor egy mailchimp-es ablak jelenik meg, amire rákattizva beadja az űrlapot, amin fel lehet iratkozni. Én a mailchimpes ablak felső sorában lévő címet (amit valamikor korábban megadtam…) szeretném megváltoztatni. Már két napja szenvedek vele, és nem találom…
Köszönöm előre is segítségetek