Hírlevél melléklettel

Kerestem, de nem találtam a pluginek között olyan hírlevél küldőt, amihez mellékletet is lehet csatolni.

Pedig kipróbáltam vagy harmincat biztos.

Vagyis volt egy, de az a 2.8.6-os verzió alatt nem működik.Nem tudom, lehet, hogy én vagyok a béna, vagy tényleg nincs ilyen?Semmi csicsa nem kellene pedig, csak hogy a feliratkozottaknak tudjak írni pár sort és hozzá mellékelni egy .doc-ot, vagy pdf fájlt.

Nem szokott melléklet lenni a hírlevelekben… (ezért nem találsz ilyet) - hogy miért nem, azt nem tudom, de ez tényLinkeld ezeket a fájlokat…

vagy mininálisan keress utána a “mail attached image”, “html mail” és hasonlóknak…

Pedig én szoktam :slight_smile:

De nem csak én, mert pl. sokszor kaptam mellékletként kinyomtatandó és kitöltendő nyomtatványt, űrlapot stb.Persze nem blogolásra szeretném használni a WP-t, hanem CMS-nek.Vagy mondjak le erről a szándékomról?Kár lenne, mert úgy-amúgy nagyon tetszik.

Megaztán ennek a fejlesztése talán nem fog kifulladni, mint megannyi igéretesnek indult CMS-nek…Viszont egy ilyen plugint megírni… de ha összejönne minden a WP-vel, amire kellene, és csak ez maradna, akkor azért belevágnék.

hgrg:Köszi, de már végignéztem az összeset. kb. hatvanat megnéztem, ebből 30-at telepítettem is, de csak kettő volt, ami tudott mellékletet.

Az egyik csak régebbi WP alat megy, a másikhoz meg PHP 5.2.4-es verzió kell.

Ahova fel lenne téve, ott pedig jóval régebbi van.