Sziasztok!
letöltöttem az Email newsletter bővítményt, mert szeretnék hírleveleket küldeni. El is készítettem a hírlevelet, és elküldtem először magamnak, meg is kaptam.
Most próbáltam több embernek is elküldeni, többek között magamnak is, és én nem kapom meg, így feltétezem, a többiek sem. Megpróbáltam 1 embernek + magamnak, így én megkaptam és az illető is megkapta, mert megkérdeztem tőle.
Lehetséges, hogy több embernek egyszerre nem lehet elküldeni?
Kis ismeri ezt a bővítményt?
Köszi G.Zsuzsa
szolgáltatódtól is függ, hogy mennyi levélkiküldést engedélyeznek, mielőtt spamnak minősítik a csoportos küldést, és le is tiltják…
Használd a Subsribe 2-t. Nekem bevált és a szolgáltatóm nem minősíti spamnak pedig napi 10.000 hírlevelem is kimegy…
A subscribe 2 elég sok oldalú, mindent betudsz rajta állítani, widget, hirlevelek kézbesítésénk időpontja, azon belül is hogy kik és milyen csoportok kapják meg az aktuális leveledet…
ha van cím listád azt is betudod rakni, nem kell felhasználói engedélyt adni a lapodhoz. Le és fel tudnak iratkozni…
Sok sikert, ha nem jutsz előrébb, talán tudok segíteni a beállításokban…
Jónak tűnik subscribe 2, de egy problémám lett vele. Szeretnék egy feliratkozó form-ot. Egy olyat amibe beírja a látogató az e-mail címét és egy kattintással fel is iratkozót. Ilyen megoldást nem találok hozzá!
A bővítmény ezt tudja, csak a Vezérlőpult – Subscribe2 – Beállítások – Megjelenés illetve Automatikus feliratkozás részen a megfelelő opciókat be kell állítani.
Pontosan melyik ez a beállítás? Ott próbáltam több módon beállítani de továbbra is csak ezt írja ki " A feliratkozás beállításainak kezelése elvégezhető a saját adatlapomon."
Meg van a baj! Ha be vagyok jelentkezve akkor írja ki a form helyet a fenti szöveget. Ha nem vagyok bejelentkezve, akkor ott van a feliratkozó doboz.
Sziasztok! Azt szeretném elkészíteni, hogy egy látogató az oldalra úgy tudjon belépni, hogy ha egy űrlapon megadja nevét, telefonszámát, skype nevét, emailcímét, majd a gombra kattintva jutna be az adott oldalra. Tehát csak az adatai megadása után. Létezik ehhez valami plugin? Aki tud segítsen! Köszönöm.