Hírgyűjtő oldalhoz plugin

Sziasztok. Egy kérdésem volna, amire nem igazán találtam a fórumban választ. Szeretnék egy olyan oldalt, amely összegyűjti más oldalak RSS-ét, kb valami olyant, mint ez az oldal: hircsatorna.com. A forráskódból látom, hogy ez egy Wordpress oldal, azt azonban nem sikerült kinyomozni, hogy milyen plugint használnak, hogy összeszedjék más oldalak RSS címeit. Tudna valaki segíteni?

Még sem nézted át alaposan a Fórumot és a Google-t sem használtad… :frowning:http://wordpress.org/extend/plugins/feedwordpress/http://wordpress.org/extend/plugins/simplepie-plugin-for-wordpress/http://wordpress.org/extend/plugins/wpematico/http://wordpress.org/extend/plugins/wb4b-o-matic/http://dimontefiano.net/DiMF_Strawberry/?p=1745

Kösz a tippeket. Valóban rosszul kerestem rá, én csak RSS-t írtam be, arra meg teljesen mást adott ki.

sziasztok,Egy problémával fordulnék hozzátok képek terén. Jelen esetben nekem olyan oldalam van, ahol több weboldalról szívja be a tartalmat, de valamiért a hozzá tartozó képeket nem tölti be a rendszer. Azt szeretném megoldani - de sajnos hosszas keresgélés után sem találtam rá megoldást - hogy ezt miként lehetne. Vagyis a hír beolvasásával egyidejűleg a képeket is “beszívná” az adott oldalról, az adott cikkhez.Van erre esetleg valami megoldás?Maga a bővítmény, ami a feedeket kezeli a WPeMatico.

Nagyon jó, könnyen kezelhető, és működik is rendesen.Köszönöm szépen előre is.Üdv:

Péter

emlékeim szerint a feedburner mindent átvesz…

Bizony, bizony :smiley:


'mano' wrote on '2011-05-23:
emlékeim szerint a feedburner mindent átvesz...
köszönöm meg fogom lesni mit tud a plugin. :)

thx

Nekem is hasonlóra kellene. Tud valami erre megoldást?