Sziasztok 
Egy olyan oldalt szeretnék kreálni ami egy automatikusan frissülő hírgyűjtő oldal. A fő hír létrehozása az én dolgom lenne, de az összes többit már másik oldalakról gyűjtené össze. Eljutottam hamar az RSS-ig, sokat fejtegettem - pluginok, keresgéltem google, de nem egyszerű, mert ilyet még nem csináltam. Azt szeretném hogy megjelenjen a cikk címe egy rövid részlet és ha van fotó akkor az is, majd a cikkre kattintva a forrásoldalra ugorjon át, és kategorizálva legyenek pl politika, autó-motor, sztárvilág.
Ezt a wordpress oldalt tanulmányoztam így szeretném ha működne csak képekkel együtt > http://www.hircsatorna.com
Tudtok valami jó tippet, RSS plugint ami a képmegjelenítést is tudja és működésben ezt tudná?
Köszönettel ThomX
Üdv,
Feedwordpress
http://wordpress.org/extend/plugins/feedwordpress/
Kulcsszó a kereséshez:
wordpress autoblog
A legjobban működő plugin, amit erre a célra találtak ki szerintem az Autoblog. A fent említett FeedWordpressen kívül még egy értelmes alternatíva van, az pedig az Autoblogged
Huh ez az Autoblog nagyon jó, köszönöm a segítségeket 
Most az Autoblogged szépen kategorizálva hozzászólásokhoz teszi a behívott cikkeket. Minden ok, de azt hogyan tudom megoldani, hogy a képeket ne csak a cikken belülre rakja, hanem a kiemelt képhez is hogy megjelenjen a sablonban. Legyen kis thumbnail a főcím mellett, mintha kiemelt képet raknék be a post-nál…Add image to post plugin-nal (http://www.appsmobiledev.com/wordpress-add-image-to-post-plugin) berakja de csak akkor ha már megtekintettem a cikket és akkor sem mindig.
Please Help…
Köszönöm… 
Hát, erre szerintem kész plugin nem igazán lesz, ehhez valszeg fejleszteni kell.
Én az Autoblogba tettem egyedi actionoket, az itemek letöltése után(autoblogprocess.php wp_insert_post hívás után pl.:post_process_item néven), majd írtam egy plugint, ami erre a hookra lefut minden elem feldolgozása után. Aztán preg_match el kilehet szedni a $post->post_content tartalmából a képeket, és wgettel, vagy file_get_contents-el le lehet tölteni. Végül pedig és az Add From server nevű pluginból a handle_import_file nevű metódust kiszedve lehet média libraryhoz adni a legegyszerűbben.
Vagy ha szenvedni akarsz, akkor a wp-admin/includes/image.php ban található wp_insert_attachment és hasonló funkciókkal magad is megoldhatod.
Ezután a poszthoz tudod kiemelt képként rendelni, pl add_post_meta($post_id,'_thumbnail',$media_id) hívással.
Huh hát nagyjából átlátom de megcsinálni nem tudom, mert nem vagyok php-ból haladó szinten 
Sziasztok!
Ez a Feedwordpress
http://wordpress.org…/feedwordpress/ szenzációs
Ezúton is köszönöm KardiWeb!
Egy kérdésem van: mi van a tartalom duplikálással. Azt olvastam, hogy rss-en keresztül nem számít annak (feedburner használat).
Ez így van? Beindexeli vajon a google a fogadó oldal javára az importált tartalmat ilyen esetben?
Van valki aki autentikus forrást tud ezzel kapcsolatban?
Előre is köszönöm az infót.
… ez a Feedwordpress plugin “legyártja” az importált bejegyzést teljes értékűen, és ezek szerint az adatbázisból jeleníti meg, és nem RSS-en keresztül.
Akkor ez pedig tartalomduplikálás lesz. 
Javítsatok ki ha tévedek…
Nem, nem tévedsz. Ugyanakkor vannak gyűjtő-hír oldalak is, amelyek teljes egészében más oldalakról származtatva kerülnek összeállításra. Nem csinál vele semmi különöset a Google; tudomásul veszi, hogy van hír-aggregát honlap is.
Én is üzemeltettem jó ideig egyet; annyira kell ügyelni, hogy mindenképpen a forrás-oldalt vissza kell linkelni - erkölcsileg is, de jogilag is mindenképpen.
A feedwordpress-szel komplett honlapot fel lehet építeni, csak a forrásokat, és az új oldalon belüli kategóriákat kell jól átgondolni. (Tulajdonképpen pl. a propeller.hu és sok más oldal is hasonlóképpen működik.)
Még egy tapasztalatból származó tanács: a forrás RSS-folyamot, vagy annak válogatását csak akkor vezesd a feedwordpress-szel közvetlenül a honlapodra, ha 101%-ra biztos vagy abban, hogy az RSS hírforrás stabil, hosszútávú és szabványos. Egyéb esetben előbb vezesd fel a forrást a FeedBurner-re, majd onnan szed le a honlapra.
Kedves Győző!
Köszi az infót.
Tehát a google érzékeli a freewordpress tevékenységét? Ennek köszönhetően nem veszi tartalomduplikálásnak a dolgot?
Szerencsére mindkét oldalt, a forrást és a célt is én üzemeltetem mindkettő wordpress és (írtam fentebb) a feedburneren keresztül rss-elek.
Igaziból azt vettem észre, hogyha a forrás site domainjét adom meg, akkor is érzékeli a feedwordpress a feedburner jelenlétét. A gond csak az, hogy az egész cikket beemeli, more tagot nem veszi figyelembe. Ezért a teljes cikk jelenik meg, bár utólag a célállomáson lehet betenni more tagot, de ezt szeretném automatizálni. Nem tudom hogyan lehet.
Vagy valamit nem jól értelmezek?