Hirdetési felület posztok közé

Sziasztok!

Kezdő WordPresses fordulok hozzátok! Olyan problémám lenne, hogy egy oldalanként 10 posztos WP (Artisteer 2) sablonba szeretnék 1-1 Google Adsense-t berakni minden 3. poszt után, ahogy a www.demotivalo.net -en is így van. Az én oldalam a www.osztas.com Mi a megoldás? A válaszokat előre is köszönöm! Üdv.: Tivadar

query post a megoldás, mert azzal kivonni is tudsz, nem csak hozzáadni.

úgyhogy a keresendő kifejezés számodra: “wordpress query post offset”

Köszönöm! Kerestem, megtaláltam, de ennél kezdőbb vagyok! Konkrétan melyik fájlt kell átírni, és mivel? Gondolom úgy kellene megoldani, hogy 1-3-ig, utána adsense, 4-6, adsense, 7-9-ig, adsense és 10. Persze úgy, hogy lapozóval jó legyen minden oldalon. Előre is köszönöm a segítséget!

Code:

<a href="">

<

reklám

<a href="">

<

reklám

<a href="">

<

reklám

<a href="">

<

'nagytiv' wrote on '2011-07-08:

Köszönöm! Kerestem, megtaláltam, de ennél kezdőbb vagyok! Konkrétan melyik fájlt kell átírni, és mivel? Gondolom úgy kellene megoldani, hogy 1-3-ig, utána adsense, 4-6, adsense, 7-9-ig, adsense és 10. Persze úgy, hogy lapozóval jó legyen minden oldalon. Előre is köszönöm a segítséget!

Szia

Minden olyan oldalon ahol bejegyzéseket listázol. Ezek lehetnek index.php, home.php, archive.php, category.php stb. itt felsoroltam jó néhányat. Nem biztos, hogy mindegyik fájlt tartalmazza a sablonod.

Az én megoldásom kicsit más. Én azt vizsgálom php-vel, hogy a bejegyzés "sorszáma" osztható - e 3-al. Ha egész szám jön ki eredményül akkor megjeleníti a reklámot. Így elvileg mindegy hogy hány bejegyzést listázol. Az eredeti while ciklust egészítsd ki.

Code:

$szamlalo = 1;

while (have_posts()) : the_post();

$ertek = $szamlalo/3;

?>

<a href="">

<?php the_content('');

if (!is_float($ertek)) {echo 'reklám';} // itt vizsgálja, hogy egész szám -e az eredmény.

$szamlalo++;

endwhile; ?>

Működik és köszi, egy ISTEN vagy! Ááááááááhh! Nagyon köszönöm még egyszer!

'Bola' wrote:

Az én megoldásom kicsit más. Én azt vizsgálom php-vel, hogy a bejegyzés "sorszáma" osztható - e 3-al. Ha egész szám jön ki eredményül akkor megjeleníti a reklámot. Így elvileg mindegy hogy hány bejegyzést listázol. Az eredeti while ciklust egészítsd ki.

Code:

$szamlalo = 1;

while (have_posts()) : the_post();

$ertek = $szamlalo/3;

?>

<a href="">

<?php the_content('');

if (!is_float($ertek)) {echo 'reklám';} // itt vizsgálja, hogy egész szám -e az eredmény.

$szamlalo++;

endwhile; ?>

Nekem ez magas mint pipének a szakszafon esetleg vki átírná úgy hogy reklámként megjelenjen az alábbi linken látható kép: http://erdelyimagyar.files.wordpress.com/2012/01/sic-vedett1.jpg?w=529 illetve a hirdetésre (képre) kattintva bejöjjön ez az oldal: http://erdelyimagyar.wordpress.com/2012/01/15/megjelent-a-szekelyfold-autos-matrica/

A TerraSiculorum Blogra szeretnem feltölteni a hirdetést hogy népszerűsítsem vele én is az Erdélyi Magyarságért Egyesület által készített autós matricát.

Aki tudd kérem segítsen!

Köszönettel: Aszi

Egy könnyebb megoldás a bővítmény használata (a Könyvelőzóna.HU oldalon használom): http://www.linewbie.com/wordpress-plugins/