Sziasztok!
Egy olyan kiegészítőt vagy plugint keresnék, ami lehetővé teszi, hogy a cikkekbe/postokba hirdetést tudjak elhelyezni mondjuk a cikk aljára vagy tetejére.
Gondolkoztam, hogy belenyúlok a sablonba, de azt annyira nem szeretném, ezért is kérdezlek titeket, hátha tudtok valamit erre.
Köszi
Sokféle létezik, keress rá például. -AdSense-
Åőőőőőőő köszi az Adsense tippet, de nem pont arra gondoltam
szeretnék benne tetszőleges html kódot elhelyezni benne vagy flash bannereket, szóval valami ilyesmi kéne. Ilyet tudtok?
Előre is köszi.
why do work plugin
Sziasztok!
Mi lehet a gond? Se widgetek között textként, se a bejegyzésbe közvetlenül, sem pedig a legkülönfélébb pluginokkal sem sikerül adsense hirdetést megjeleníteni. A helye gyönyörűen megvan, de semmi több. Az adsense fiókban be van állítva, hogy bármelyik oldalon megjelenhessen. Kifogytam az ötletekből. Tudnátok segíteni?
az uj adsense hirdeteseknek kell legalabb 1 ora hogy megjelenjenek
köszi, az idővel már játszottam, volt, hogy beillesztettem, és egy napnál tovább se történt semmi. de még csak közcélú hirdetés se, csak egy üres hely, mintha direkt kihagytam volna valaminek a helyét. keresgéltem már mindenfelé. esetleg javascript probléma?
Többféle beállítási gond is előfordul. Amennyiben az AdSense beállításoknál egy típusra korlátoztad pl. flash a megjelenést, akkor előfordulhat, hogy nem áll rendelkezésre a választott típus abban a méretben. Az is lehet, ha egyedi a hirdetés kód, akkor az oldal tartalmának megfelelő hirdetés nincs. Találkoztam olyan sablonnal ahol a „sidebar†nem jeleníti meg, a flash, vagy video jellegű hirdetést, hanem csak a szövegest. Az is lehet, hogy maga az oldal sablonod olyan, hogy a kezdő oldalon magazin jellegű bejegyzés kivonatokat jelenít meg (többet) és a „sidebar†ilyenkor nem jeleníti meg, a hirdetést, valamelyik fenti ok miatt, de ha egyedi bejegyzésként megnyitod, akkor az előzőleg üres hirdetés helyen ott van a hirdetésed. Ha mindet végig próbálod, és nincs változás, akkor sabloncsere a megoldás.
Köszi apu, mindent végigpróbáltam, de hiába.
Az adsense fiókban a hirdetések szöveges hirdetésre vannak beállítva (se flash, se video). A téma álláskereséssel, állásajánlatokkal kapcsolatos, eléggé népszerű, nem hiszem, hogy ezzel van gond. Egyedi bejegyzésként megnyitva semmi. Sőt! Sabloncsere után is semmi (megpróbáltam az alapsablonokat, más letöltött sablonokat is, ugyanúgy ott virítanak a nagy üres foltok). És ami aztán végképp bosszantó, hogy van egy kulturális-közösségi jellegű honlap, van egy termékcsoportról szóló, van a wp-bloghoz hasonló tartalmú bloggeren futó blog, amit szerkeszteni tudok: mindendháromba próbából beillesztettem az adsense kódomat és láss csodát, abban a pillanatban megjelent abban a formátumban, ahogy a fiókomban megszerkeszetettem (színek, betűtípus, keret, méret, háttér, minden). Csak itt, a wp-blogjaimon nem, ahol kellene. Ez nekem magas 
Ugye a „sidebar†-ban text boxba illesztett adsense kódról beszélünk? Próbáltad a kódot u azon az oldalon magában a bejegyzésbe megjeleníteni? Na és próbáltad az alap sablon „sidebar†jában? WordPress Default sablont?
Ja és más hirdetés a guglitol nem jön ugye?, mert adott oldalon a maximum a 3db. ami engedélyezett.
Kapcsold ki a All in One Adsense and YPN bővitményt ha tex boxban jelenítesz meg hirdetést.
próbáltam textboxban, próbáltam bejegyzésbe közvetlenül, a default sidebarban így is úgy is, a sablonba közvetlenül. ja és segédbővítmények kikapcsolva… és semmi csak a szép nagy folt. úgy látszik nekem többre nem futja. kösz a segítséget
Sziasztok!
Egy olyan kiegészítőt vagy plugint keresnék, ami lehetővé teszi, hogy a cikkekbe/postokba hirdetést tudjak elhelyezni mondjuk a cikk aljára vagy tetejére.
Gondolkoztam, hogy belenyúlok a sablonba, de azt annyira nem szeretném, ezért is kérdezlek titeket, hátha tudtok valamit erre.
Köszi
Próbáld ki ezt: Datafeedr Random Ads V2
Lehet vele post-okba, sidebar-ra is helyezni mindenféle bannereket, html-kódokat. Nálam jól dolgozik.
Sziasztok!
Nekem az a problémám, hogy a Wp blogbejegyzéseimben a hirdetéseim nemcsak magyarul, hanem angolul, arabul, franciául stb. IS megjelennek. .hu végződésű oldalról van szó és magyar cikkekről (ezek a blogbejegyzések tartalmazzák a Google hirdetéseimet, amiért fizet a Google nekem).
Ráadásul a csatornákat is kiválasztottam a Google-nél, ami szintén magyar szavakat tartalmaz és Magyarországról nézem a site-ot, szóval nem értem mit keresnek ott a külföldi hirdetések. Legalább 4-500 hirdetésem kint van a Wordpress blogomban (amit plugin nélkül én tettem bele), így elég nagy munka lenne mindegyiket átírni. Ezen nem szeretnék változtatni. Hol lehet ezt a Google felületén átírni, hogy ne szálljanak el a mostani hirdetések és csak magyar hirdetések jelenjenek meg?
Kérlek segítsetek, ha tudtok,
Köszönöm,
Anand
AdSense súgója: https://www.google.com/adsense/support/bin/answer.py?answer=62446&sourceid=aso&subid=ww-ww-et-asfe_resources&medium=link&hl=hu
Köszönöm a gyors segítséget. Ezt a választ kaptam a Google-tól:
A probléma megoldása érdekében azt javasoljuk, hogy vagy hozzon létre külön könyvtárakat az egyes nyelvi változatok számára (pl. http://www.site.com/en/index.html), vagy GET változók segítségével határozza meg a megjelenítési nyelvet az URL-ben (pl. http://www.site.com/…x.php?lang=hu).
Az a gondom, hogy 3 oldalon több száz cikkemről van szó, ami SEO szempontokat figyelembe véve a kulcsszavakat is tartalmazza (lásd csínos linkek). Ezt nem tudom átírni, ráadásul egyre több link mutat ezekre az oldalakra (persze átírányítással meg lehet oldani). De órisái munka, ami a kulcsszavak rovására megy. Nincs olyan megoldás, ami hatékonyabb? Köszönöm.