Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy tud-e valaki segíteni nekem abban, hogy hirdetéseket tegyek ki a wordpress oldalamra? Javascript kódról lenne szó, csak nem tudom hogyan működik. Ha beteszem mondjuk a single php-ba akkor az meg fog nekem jelenni ha hirdetés kerül bele? Mert azt hallottam hogy ha nincs hirdetés akkor a javascript kód összehúzódik.
És a css-be nem kell semmit beállítani?
Szeretnék az entry content elé betenni egyet, a post címek után, illetve a widget területre is? Ezeket hol tudnám beállítani?
Köszönöm előre is!
Akkor senki nem tud nekem segíteni?
A hirdetéshez, amit kaptál, vagy amit el akarsz helyezni, nem volt valami kis útmutató?
Tedd be próbaképpen egy widgetbe, aztán nézd meg, hogy mi történik.
Általában a hirdetések miatt nem szokás a php fájlokat barkácsolni, de mondhatnál valami bővebbet is, hátha akkor lesz segítség.
Köszönöm a választ, a widget sávban teljesen jól megjelenik. Engem igazából az érdekelne, hogy mondjuk hová kell illesztenem a kódot, hogy ha mondjuk az entry content elé szeretném beilleszteni, tehát a posztok és a widget sáv felé, css-be ez nem hiszem hogy megoldható vagy igen?
mutass egy honlap-elérhetőséget, légyszíves, hogy hova képzeled
Üdv! Sima twenytfourteen sablonról lenne szó.
Gondolom valamelyik php-be kéne írni a kódot nem? Mondjuk lehet nem jól gondolom