Hírdetés hiba

Sziasztok!

Van egy oldal, ahol üzemeltetek egy blogot is. (még készítem pontosabban) írtam egy designet rá, hogy az alapoldalba beleilleszkedjen a blog. Minden rendben van, működik szépen, viszont a blog kezdőlapján lévő adsense hírdetések mindegyike angol. Mind a link egység és mind a “normál” hirdetés is. :S Az blog összes többi oldalán amgyarul jellenek meg, témába vágóan. PEdig nem különböznek az oldalak semmiben! Kérlek adjatok ötleteket, mit tegyek! A forráskódokati s megnéztem már de semmi. :S Üdv! Józsi

Majd magyar lesz csak az adsensenek fel kell térképeznie az oldalt hogy legrelevánsabb hirdetések kerüljenek az oldalra. :wink:

Szervusz Rajoco!Használd az All in one seo bővítményt, vagy meta tag-et. :slight_smile:

Nekem is ez a gondom az adsense-el, hogy az oldal magyar, viszont a megjelenő reklámok javarészt angolul vannak és közük sincs az oldal témájához, fotópályázatok helyett mindenféle randioldalt jelenít meg. irritated.gifMennyi idő az kb. amíg megjelennek a releváns hirdetések? Hetek, hónap?Üdv. Taka

Elég hamar, de jó ötlet a seo plugin is, amit Statisztika elemző barátunk mondott. Mivel ott vannak a kulszavak, meta leírások és azokatból meg tudj állapítani az oldal témáját. Legalábbis könyebben. Hs éppen nincs fotópáyázatos vagy hasonló hírdetés a rendszerben akkor értelemszerűen mást rak be, hogy megjelenjen valami.

Aha értem. A SEO plugint természetesen használom. Meglátjuk…

Sziasztok!

Köszi a segítséget, idő közben most már a főolalon is magyar reklámok vannak! (A SEO plugint bekapcsoltam még tegnap este, ma reggel még angolok voltak a reklámok, de aztán egyszer csak magyar lett. :slight_smile: ) Köszönöm a segítséget!