Sziasztok. Új vagyok a wordpress használatának a terén.
Azt szeretném megkérdezni, hogy van-e ebben ismeretlen (tehát látogatók) általi hír beküldési lehetőség. Akár az alap wordpressben.
Vagy plugin is érdekelne. Előre is köszönöm a válaszokat.
Alap - nincs.
A “contributor” rangú júzer a minimum, aki tud postot írni, de közölni nem, azt egy adminnak kell jóváhagyni.
Mezei látogató hírbeküldés = plugin.
http://wordpress.org/extend/plugins/tdo-mini-forms/
Köszi felraktam. De hogyan tudom most elhelyezni a főoldalon Hír Beküldése címmel?
Tudja valaki???
Amatyi!
Miért gondolod, hogy 200-an arra várnak, hogy mikor tudnak Neked válaszolni? 
Egy kis türelmet! 15 perc különbséggel tetted fel a kérdésedet, meg a sürgetést. Lehet, hogy aki tudja a választ, az még nem olvasta.
Az is lehet, hogy Te sem olvastad még a leírását? Lehet, hogy abban is benne van?
Hát… az nem egy úri manír, hogy 15 perc 32 másodperc után újra beleüvoltözöl a fórumba.
Igen, mindenki tudja, aki veszi a fáradságot és elolvassa a használati utasítást (RTFM).
Szerk. Győző 5 másodperccel gyorsabb volt 
Okés elnézést. Bocsánat. Tudjátok a megoldást?
Nézd, két megoldás van:
- vagy bevallod töredelemesen, hogy zokni vagy angolban, és megkérsz szépen, udvariasan, illedelmesen valakit, hogy fordítsa le neked a lényeget
- vagy elolvasod azt a qrva használati utasítást, mert minden benne van!
Hát nem vagyok egy megaangolos
Úgyhogy ha te tudod írd le kérlek, hogy mi van benne? Hogyan kell beilleszteni? Mert feltelepítettem de ezután hogyan tudok neki egy menüpontot “Hír beküldés” cím alatt csinálni neki az oldalon?
Amatyi!
1./ Látom, a Fórumba “beleüvöltözést” (by Moshu
), az idő tekintetében lefelezted.
2./ Ha az előbb tudtuk volna, akkor nem csak figyelmeztetünk a Fórumszabályzatra (amit most már tényleg elolvashatnál), hanem el is mondtuk volna.
3./ Az eredeti kérdésedre Moshu 4 percen belül(!) választ, és használható bővítményt adott, Te pedig 12 percen belül fel is telepítetted, és újra kérdeztél (amire sürgeted a választ).
4./ Nem gondoltál arra, hogy a telepítést követő első kérdésed feltevésétől számított 35 perc alatt elolvasd mondjuk a GYÃK-ot, vagy a bővítmény Fórumán körbenézz ? http://wordpress.org/extend/plugins/tdo-mini-forms/faq/
Na, most meg Ti voltatok a gyorsabbak. 
Namármost, megmondom az őszintét: nem is kell végigrágni magad a leíráson, FAQ-on stb, elég ha csupán a saját WP-d admin felületén körülnézel…
Merthogy az installált plugin megalkotja a maga külön admin részlegét (balra lent), és arra kattintva millió opció és mindenféle beállítás adódik.
Értelemszerűen, a Form Manager and Options lehetőséget nyújt az 1. sz. form (űrlap?) megalkotására és testre szabására (beleértve a címet: Hír beküldés) és mindenféle gizmókat. Mikor megvan, mutat egy olyan linket is, hogy Create a Page with this form automatically… és ha arra kattint a dolgozó, akkor az Oldalaid listájában megjelenik a Hír beküldés.