Hip Hop Boyz honlap http://retroshow.hu

Khm, a “vok” és társai jelen fórumon NEM használatosak.A színvilág direkt “retro”? Mint az avittos fotók, nehezen emelkedik ki a szövegből a sötétbarna klikkelhető szöveg.A translator pedig nálam szétnyomja az oldalt (FF3.5), azaz alul vízszintesen is görgetősávot rak be…A fenti szavazásból hiányzik a “Talán”, vagy a “Még nem”, mert lesz ez még jobb is! :rolleyes:A “Ne idézz feleslegesen” védett szlogen, kérem keress meg, hogy megírhassam a bankszámlaszámomat, hogy hova utalhatsz! :lol:

Elkészült a Hip Hop Boyz oldala WordPress segítségével: http://retroshow.hu

Várom a kritikákat, javaslatokat, segítséget hiszen nem túl régen foglalkozom a WordPress-szel.

Üdv mindenkinek,

O.G. Duck

Wow, nagyon ügyesen fel tudtad tölteni a BranfordMagazin-t és nagyon ügyesen eltüntetted a viszont linket is. Gratula. Így tovább.

Ne idézz feleslegesen, mert meg leszel harapva!Jogos, de csak átmeneti footert láttál. Amúgy a Bradford át lett szabva, de mint említettem, még tanuló vok.

Vok-ért elnézést, nem ismertem a szokásokat.

Igen, a színvilág direkt retro, a barna nálam vörös.

Köszönöm a kritikát, ettől tud fejlődni egy lap, translatort ki is dobtam.


mano wrote:
A "Ne idézz feleslegesen" védett szlogen, kérem keress meg, hogy megírhassam a bankszámlaszámomat, hogy hova utalhatsz! :lol:
Azt én írtam neki... :)

Azt ugye tudod, hogy nem módosíthatsz hsz-t, csak törölhetsz? Nem kéne a szerzői joggal ellentétes gyakorlatot folytatni…

Affene, most én is módosítottam a tiedet, mert egy bazinagy idézet volt benne. Perelj be! :wink:


'mano wrote:

Affene' date=' most én is módosítottam a tiedet, mert egy bazinagy idézet volt benne. Perelj be! ;)[/quote']

az lesz :DDDD

de tényleg nem kéne szarni a törvényekre.

Én már így is olyan nagy maffia vagyok, hogy a gravitáció törvényét is megszegem.

Charlie!Én is idézetet töröltem. Valószínűleg 10 éves televíziós, 30 éves műszaki-gazdasági tanácsadói gyakorlattal a hátam mögött, van fogalmam nem csak a szerzői jogról.

Megyek manóval én is a vérpadra. :slight_smile:

Ez most akkor 10 év Kék-fényben való körözést jelent, és 30 év bujkálást, mint műszaki-gazdasági tanácsadó? :wink:

Ne OFF-olj, ne idézz feleslegesen, ne beszélj zöldeket!“Bíró úr! Öt év?”

“Nem. Kötél!”


Farkas Győző wrote:

Charlie!

Én is idézetet töröltem. Valószínűleg 10 éves televíziós, 30 éves műszaki-gazdasági tanácsadói gyakorlattal a hátam mögött, van fogalmam nem csak a szerzői jogról.


Megyek manóval én is a vérpadra. :)
Hát, figy, én nem akarom a tudásodat lebecsmérelni (minden tiszteletem a tiéd), de attól, hogy valaki valami 30 éve csinál, még nem jelent semmit. Főleg nem az IT, internet világában. Most meg nem találom, de van ebből ombudsmani (vagy hogy írják) ajánlás is. Vagy valami ajánlás, hogy ezt így kell csinálni (és majd mindenhol így is csinálják, kicsik, nagyok).

Amúgy elég csak végig olvasni, a szerzői jogi trv. nem engedi, hogy valakinek a művét (és a művébe beletartozik az idézés is!) módosítsd. Eltávolítani lehet, módosítani nem.

Az ombuds-man a magyar szuperhős?


mano wrote:

Az ombuds-man a magyar szuperhős?
ja :DDDDDDD

Charlie!Miért olyan nehéz felfogni, hogy egy felesleges (közvetlenül a hozzászólás utáni, hozzászólótól származó) idézetet szedtem ki.

Ez nem szerzői jogi kérdés, hanem a Fórum szabályzatában rögzített moderációs szabály.Semmi köze a 30 évhez. Sem a 10-hez, sem a szerzői jogi tv-hez, de legkevésbé az IT-hez.Mivel ebben a Fórumban nincsenek a hozzászólások felfűzve, csak akkor célszerű idézni (akkor is csak egy jellemző részt), ha feltétlenül jelezni akarjuk, vagy szükséges, hogy mihez szóltunk hozzá, mire válaszoltunk.Melyik ombudsman állásfoglalását akarod? Kérdezz nyugodtan. :slight_smile: :slight_smile: