Highlight - azaz szavak kijelölés háttérszínnel

Sziasztok, most futottam bele, egy alapdologba, amit lehet hogy nem tud a wordpress? Kétlem, szerintem csak én vagyok a béna.

Valami olyat szeretnék ami ilyesmit eredményez a forráskódban, (élesben nem tudom megmutatni, de aki egy kicsit is ért hozzá, tudni fogja mire gondolok)

[background=yellow]Ilyet szeretnék wordpress-ben a tiny mce szerkesztőfelületén keresztül csinálni[/background]

Van erre mód? vagy plugin? Körbenéztem nem találtam.

Hát,esetleg az Advanced Tiny MCE tudja…most így nincs előttem. Ha meg nem, akkor szerintem 2 variáns van: vagy felveszel css-ben egy értéket hozzá, vagy ahol akarod, átváltasz HTML nézetben, és úgy fabrikálod bele…

:google: http://www.linksback.org/wordpress/wordpress-plugins/wphighlight-wordpress-plugin/

2007-es, de nem kizárt hogy még mindig működik!

TinyMCE-ben benne lakozik, csak ki kell húzni a szerkesztősávba a beállításoknál.

A “közösség” számára nem oda illő bejegyzéseket törlik.

Jó tudnom a játékszabályokat(hamár beszálltam) :rolleyes:

'mano' wrote on '2009-11-06:

:google: http://www.linksback.org/wordpress/wordpress-plugins/wphighlight-wordpress-plugin/

2007-es, de nem kizárt hogy még mindig működik!

Szia, ezt én is megtaláltam, de ez nem a kérdésemre adja a választ! Ez a plugin amit Te ajánlasz, arra való, hogy valaki rákeres egy kulcsszóra, kiemeli a szövegből sárga háttérrel. Szóval nekem nem ez kell, de azért köszi. :)

'Farkas wrote on '2009-11-07:

TinyMCE-ben benne lakozik, csak ki kell húzni a szerkesztősávba a beállításoknál.

Győző ez szuper lenne. Hogyan? Hol? Nekem a beállításoknál nincs ilyen opció.

Győző szerintem az Advanced TinyMCE-re gondolt, abban több lehetőség van. Ugyan úgy letölthető WP plugin…

Igen Balou, jól mondod - arra gondoltam. :slight_smile:

Ha valaki nem HTML-t használ, nem is tudom elképzelni, hogy nincs fenn neki az Advenced, ami - ha jól emlékszem - valami 36 (?) funkcióval bővíti az alap-szerkesztőt.

Alapba is benne van csak egyszerűen menüsor végén van egy olyan hogy további lehetőségek. Lenyílik a menü és ott lesz a lehetőség. Meg akkor jelennek meg a bekezdések is meg ilyenek.

'Balou' wrote on '2009-11-06:

Hát,esetleg az Advanced Tiny MCE tudja..most így nincs előttem. Ha meg nem, akkor szerintem 2 variáns van: vagy felveszel css-ben egy értéket hozzá, vagy ahol akarod, átváltasz HTML nézetben, és úgy fabrikálod bele...

Az Advanced Tiny MCE ötlet jó volt. Ebben benne van, meg is van oldva a probléma thx!

'Efrud' wrote on '2009-11-08:

Alapba is benne van csak egyszerűen menüsor végén van egy olyan hogy további lehetőségek. Lenyílik a menü és ott lesz a lehetőség. Meg akkor jelennek meg a bekezdések is meg ilyenek.

lenyitottam de nekem az alapban nincs benne. Így néz ki az alap:

Az alapba nekem sincs benn, de ettől megnyugtató megoldás azért van, tehát: csiki-csuki. :wink: