Hetek óta ez a hibaüzenet van az oldalam fejléce fölött:
Quote:
Warning:
file_get_contents(): You are not allowed to open this file (php://input)! in /storages/storage1/t/tu/tunderkucko/public_html/wp-includes/plugin.php: call_user_func_array on line 405
in /storages/storage1/admin/prepend/prepend.php(116) : runkit created function on line 18
Ha a lapon belül megpróbálom törölni,nem engedi sőt a lapot szerkeszteni sem engedi.A freeweben vagyok egyenlőre.....
Próbáld meg frissíteni a WordPress-t, ha az nem segít akkor kapcsold ki a plugin-eket, majd egyesével kapcsold vissza. Ãgy kiderül, hogy melyik plugin rosszalkodik.
Ha rákattintok a frissítésekre, akkor egy újabb hibaüzenet jön ki. De más nem történik. Holnap neki ugrom és minden plugint kikapcsolok és akkor fogom megpróbálni frissíteni.
Ha úgy sem lesz jó akkor nagyon dühös leszek,de szerintem akkor leszedem a WordPresst és újra kezdem az egészet.
Milyen hibaüzenetet dob? (Gondolom automatikus frissítést próbálod)
Esetleg próbáld meg a hagyományos frissítés. (Legújabb letölt, fájlok feltölt -régiek felülír- majd oldalad.hu/wp-admin/upgrade.php vagy update.php, nem emlékszek már fejből.)
Igen az automatikust próbáltam. Azt mondja nincs kapcsolat a freewebbel. hiába próbálok belépni nem engedi. Lehet,hogy a freewebbel van valami baj? Nem tudsz ajánlani egy ingyenes tárhelyet? Ami megbízható. 000webhost.com az egyik amit néztem, de jobbnak érzem a Newhostting oldalt.Itt csak az a gondom,hogy meg kell venni a domaint.amit egyenlőre nem szeretnék. Én még nagyon kezdő vagyok,és amíg nem vagyok biztos a dolgomban addig az ingyenes verzió mellett maradnék.
Sziasztok! Milyen file-okat foldereket, kell irahtóvá tenni ahhoz, hogy admin felületen keresztül is frissíthetők legyenek a plug-inek? Most nem történik semmi ha, admin felületről próbálok frissíteni.
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/content/37/8204237/html/kkvmarketing/meggyogyulsz/wp-content/themes/care/functions/offer_slider/offer_slider.php on line 6
Ezzel mit tegyek, segítsetek, légyszi!
Frissiítés megtörtént, plugin frissítések is.
Mit tehetek még?
De mielőtt megjlent ez, már akkor sem töltötte be a képeket az offer sliderbe, csak a kép helyettesítő szöveget írta ki. Nem bírok rájönni, mi baja lehet..Pedig első körben működött, csak menet közben dobta be a kulcsot..