hibaüzenet

Sziasztok!

Legyetek szívesek segítsetek.

Hetek óta ez a hibaüzenet van az oldalam fejléce fölött:

Quote:

Warning:

file_get_contents(): You are not allowed to open this file (php://input)! in /storages/storage1/t/tu/tunderkucko/public_html/wp-includes/plugin.php: call_user_func_array on line 405

in /storages/storage1/admin/prepend/prepend.php(116) : runkit created function on line 18

Ha a lapon belül megpróbálom törölni,nem engedi sőt a lapot szerkeszteni sem engedi.A freeweben vagyok egyenlőre.....

Ha tudtok segítsetek.

Köszönöm

Judyttha

Próbáld meg frissíteni a WordPress-t, ha az nem segít akkor kapcsold ki a plugin-eket, majd egyesével kapcsold vissza. Így kiderül, hogy melyik plugin rosszalkodik.

köszönöm szépen. A frissítést nem engedi, még megnézem a pluginokat.

Mi az, hogy nem engedi? :blink:

Ha rákattintok a frissítésekre, akkor egy újabb hibaüzenet jön ki. De más nem történik. Holnap neki ugrom és minden plugint kikapcsolok és akkor fogom megpróbálni frissíteni. :frowning:

Ha úgy sem lesz jó akkor nagyon dühös leszek,de szerintem akkor leszedem a WordPresst és újra kezdem az egészet.

Milyen hibaüzenetet dob? (Gondolom automatikus frissítést próbálod)

Esetleg próbáld meg a hagyományos frissítés. (Legújabb letölt, fájlok feltölt -régiek felülír- majd oldalad.hu/wp-admin/upgrade.php vagy update.php, nem emlékszek már fejből.)

Igen az automatikust próbáltam. Azt mondja nincs kapcsolat a freewebbel. hiába próbálok belépni nem engedi. Lehet,hogy a freewebbel van valami baj? Nem tudsz ajánlani egy ingyenes tárhelyet? Ami megbízható. 000webhost.com az egyik amit néztem, de jobbnak érzem a Newhostting oldalt.Itt csak az a gondom,hogy meg kell venni a domaint.amit egyenlőre nem szeretnék. Én még nagyon kezdő vagyok,és amíg nem vagyok biztos a dolgomban addig az ingyenes verzió mellett maradnék.

Mindent köszönök

judyttha

Frissítsd manuálisan kézzel. Amúgy lehet valamit állítgattak és amiatt van a hibaüzenet… Őket kéne megkérdezni.

Sziasztok! Milyen file-okat foldereket, kell irahtóvá tenni ahhoz, hogy admin felületen keresztül is frissíthetők legyenek a plug-inek? Most nem történik semmi ha, admin felületről próbálok frissíteni.

Tedd fel a WP Security bővítményt, az megmondja, hogy melyik [s:3tc9zbq1]foldernek[/s:3tc9zbq1] könyvtárnak és fájloknak mi legyen a hozzáférési joga.

köszi. megpróbálom

Quote:

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/content/37/8204237/html/kkvmarketing/meggyogyulsz/wp-content/themes/care/functions/offer_slider/offer_slider.php on line 6

Ezzel mit tegyek, segítsetek, légyszi!

Frissiítés megtörtént, plugin frissítések is.

Mit tehetek még?

De mielőtt megjlent ez, már akkor sem töltötte be a képeket az offer sliderbe, csak a kép helyettesítő szöveget írta ki. Nem bírok rájönni, mi baja lehet..Pedig első körben működött, csak menet közben dobta be a kulcsot..