Hibaüzenet gondok

Jóreggelt!Lenne egy problémám, köszönöm előre is a segítségeteket.

Fejlesztés alatt bekapcsoltam a hibaüzenetek kiírását, hogy tudjam mihez tartani magam. Az oldalon semmi gond, viszont az admin menüben legfelül ez a hibaüzenet jelenik meg mindig.Code:

Notice: Undefined index: page in /data/domains/xy/web/webroot/wp-content/themes/tajvedo/functions.php on line 283

A kódban ez szerepel:


Code:

277 - function mytheme_add_admin() {

279 - global $themename, $shortname, $options;

283 - if ( $_GET['page'] == basename(__FILE__) ) {

287 - if ( 'save' == $_REQUEST['action'] ) {Új bejegyzés hozzáadásánál, a cím beírás után, amikor elkezdeném a cikket beírni, kijön egy újabb hibaüzenet:

Közzétételnél még egy üres lapot kapok a fennt leírt hibaüzenet mellé ezt kapom még:


Code:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/domains/xy/web/webroot/wp-content/themes/tajvedo/functions.php:667) in /data/domains/xy/web/webroot/wp-includes/pluggable.php on line 890
A cikk ettől függetlenül kimegy. Zavarjanak a hibaüzenetek, vagy inkább kapcsoljam ki a megjelenítését és hagyjam figyelmen kívül?

Tisztelettel: hatasu

http://wordpress2you.com/2010/12/hogyan-javitsuk-a-wordpress-cannot-modify-header-hibat/http://www.google.hu/search?q=wp+cannot+modify&num=100&hl=hu&newwindow=1&client=firefox-a&hs=YHe&rls=org.mozilla:hu:official&prmd=ivns&lr=lang_hu&sa=X&ei=8F5aTaSGJIWz4QaQ1OzoCw&ved=0CBYQuAE

A sample fájlt kézzel átirkáltam Notepad++ programmal (UTF-8 kódolás (BOM nélkül) formátumra állítottam előtte), a kész fájl elejét egy hexeditorral megnéztem, aztán feltöltöttem. Mostmár az admin menü sem jön be.

A közzétételnél megjelenő hibaüzenet jött ki megint.

Ahogy nézegettem éjszaka ennek jónak kéne lennie, szóval én ronthattam el.

UP: Az oldal ment, de próbából átírtam a jelenlegi, általam készített sablon mappáját hogy ne érhesse el, ezekután tökéletesen bejött az admin menü. Milyen gubanc csinálhatta ezt?

Szervusztok!Lenne egy kis problémám, amire nem találtam megfelelő megoldást, se a saját kútfőmből, se a google segítségével. Leszögezném, nem vagyok egy Write-Only felhasználó, tehát előbb keresek, majd még keresek és aztán, ha már végképp nem találok megoldást, írok. Még új vagyok a WordPress témában, de a webszerkesztésben eléggé otthon vagyok, sok cms-el volt már dolgom, többek között sajátot is akartam már írni, na mindegy, nem ez a lényeg. Lesz nekem egy blogom amit természetesen a WordPress fog hajtani, ha már blog és saját akkor legyen saját téma, ez is stimmel. Viszont én szeretek adni a minőségre, olyannyira hogy muszáj hogy HTML Strict valid oldalt írnék, nagyon rendben van minden a főoldalon. Majd amint a kommentek-re kattint az ember, belefut egy validitási problémába.:Figyelmeztetés: ID “wp_unfiltered_html_comment" uses XML ID syntaxNos, azt már tudjuk, hogy nem hivatkozunk "
” karakterrel kezdődő formra, de hogyha ez “gyári”, már bocsánat a szóért, de gyári hivatkozás akkor mit lehet tenni? Tehát ez a csupasz oldalon így néz ki: “ID); ?>”. A megoldás, kézenfekvő, átírom a wordpress motorjában ezt a form-ot, ne de ha én nem akarom átírni és más megoldást keresek azt hogy tudnám véghez vinni? Külföldi fórumon is azt írták, hogy ez már kukacoskodás, tény hogy kukacos vagyok ilyen téren, de ha már lúd legyen kövér, és tegyük ezt is valid-á.Szóval tudna valaki ebben segíteni nekem? Remélem nem csak én vagyok egyedül ilyen “kukacos”.Üdvözlettel:

ifj. Nagy Attila

ID); ?>

?

Természetesen ott van a sortörés, bekezdés vagyis a

, de így se jó sajnos.

Nos, ha bárkinek előjönne ez a probléma amit fentebb írtam. Az írja át a comments.php-benEzt a kódot:Code:

do_action('comment_form', $post->ID);
Erre:


Code:

ob_start();

do_action('comment_form', $post->ID);

$output = ob_get_contents();

ob_end_clean();echo str_replace(' id="_wp', ' id="wp', $output);
UI.: Sajnos nem tudom szerkeszteni a hozzászólásomat, így kénytelen voltam még egyet írni.

Sziasztok!

Van 2 honlapom. Az egyiknél a szerkesztőbe nem tudok bejelentkezni. Kb 3-4 napja még bent voltam. tegnap már nem tudtam bejelentkezni ez írja ki.

[font=sans-serif:13okia14]Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/clients/client624/web3310/web/wp-config.php:1) in /var/www/clients/client624/web3310/web/wp-login.php on line 353 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/clients/client624/web3310/web/wp-config.php:1) in /var/www/clients/client624/web3310/web/wp-login.php on line 365e[/font:13okia14][font=sans-serif:13okia14]Segítsetek mi az ördög történt? A freeweben van tárhelyem,most vettem, mindkét weboldalra.[/font:13okia14][font=sans-serif:13okia14]A másik oldalra feltöltöttem a WP-t, és ezt írja ki [/font:13okia14]


[font=sans-serif:13okia14]"[/font:13okia14]Hiba az adatbázis-kapcsolat létrehozása során"


Mindent úgy csináltam mint a másik lapnál.

Kérlek segítsetek, köszönöm:

JudytthaWarning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/clients/client624/web3310/web/wp-config.php:1) in /var/www/clients/client624/web3310/web/wp-login.php on line 353 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/clients/client624/web3310/web/wp-config.php:1) in /var/www/clients/client624/web3310/web/wp-login.php on line 365e


Segítsetek mi az ördög történt? A freeweben van tárhelyem,most vettem, mindkét weboldalra.


A másik oldalra feltöltöttem a WP-t, és ezt írja ki


Quote:

"Hiba az adatbázis-kapcsolat létrehozása során"

Mindent úgy csináltam mint a másik lapnál.


Kérlek segítsetek, köszönöm:


Judyttha

Fórumkereső? Google?

wp+Cannot modify header