Egy ideig nem töltötte be az admin felületet (értsd. üres lap jelent meg), aztán a következő hibaüzenetet írta ki:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/u720464324/public_html/wp-config.php:1) in /home/u720464324/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 876
Magyarán nem tudok belépni az admin felületre, ami nagyon zavaró. Az oldal ellenben működik.
Valaki tudna segíteni? Köszi szépen, fontos volna, mert sok felhasználó követi a bejegyzéseket!
A wp-content/plugins mappát nevezd át és próbáld úgy.
Átneveztem. Ez volt a legnagyobb probléma. Aztán egyenként átneveztem a bővítmények mappájának nevét, de csak üres felület jelenik meg továbbra is. Amikor a seo-alrp nevű mappát neveztem át, megint megjelent a hibaüzenet.
Összegezve: ha átnevezem, megjelenik a hibaüzenet, ha nem, akkor üres felület.
Mit csináljak?
A tárhely ingyenes (nazuka). Írtam nekik, általában válaszolnak. Az adott php sorban a következő kód található:
<!–
span {
font-family: ‘Courier New’;
font-size: 11pt;
color: #000000;
}
.sc118 {
background: #FEFCF5;
}
.sc119 {
color: #808080;
}
.sc121 {
font-weight: bold;
color: #0000FF;
}
.sc123 {
color: #000080;
}
.sc126 {
font-weight: bold;
color: #808080;
}
.sc127 {
color: #8000FF;
}
–> header(“Location: $location”, true, $status);
A hiba megjelenése előtt ezt a bővítményt frissítettem: another wordpress classifieds plugin
Az oldalon felül találsz egy szövegmezőt, jobb oldalán keresés nevű gombbal. Légy szíves használd, mielőtt 15656. alkalommal is megkérdezed, aminek a megoldása már a fórumon nagyon sokszor ki lett vesézve.
A cannot modify header - jelenleg - 280 találatot ad vissza.
- A témakör módosításra került: 3 nap, 17 óra- fnorbika.
Nekem is ugyanez volt a problémám (wp-login.php-nél már két hibaüzenet jött ki, majd bejelentkezni már nem engedett, megoldás -> tényleg a wp-config.php-t kellett újra letölteni és az adatokat újra beírni), viszont a wordpress.org -ról töltöttem le újra a wp-config.php-t, amit innen szedtem a wphu.org-ról, azzal sajnos nem működött (persze más esetekben működhet).
A cikk nagyon hasznos, de a hibaüzenetről és javításáról szóló cikkhez irányító link, mintha nem működne.
- A témakör módosításra került: 3 nap, 17 óra- fnorbika.
Nekem is ugyanez volt a problémám (wp-login.php-nél már két hibaüzenet jött ki, majd bejelentkezni már nem engedett, megoldás -> tényleg a wp-config.php-t kellett újra letölteni és az adatokat újra beírni), viszont a wordpress.org -ról töltöttem le újra a wp-config.php-t, amit innen szedtem a wphu.org-ról, azzal sajnos nem működött (persze más esetekben működhet).
A cikk nagyon hasznos, de a hibaüzenetről és javításáról szóló cikkhez irányító link, mintha nem működne.
A témakör módosításra került: 3 nap, 17 óra- fnorbika.
Plíz! Bővitmény telepítése után nem enged be az admin felületre: két hibaüzenetet küld.
1.
Fatal error: Cannot redeclare my_action_row() (previously declared in /home/valami/public_html/wp-content/plugins/jigoshop/admin/jigoshop-admin-post-types.php:304) in /home/valami/public_html/wp-content/plugins/wp-e-commerce/wpsc-admin/display-items.page.php on line 597
2.
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/valami/public_html/wp-content/plugins/wp-e-commerce/wpsc-admin/display-items.page.php:597) in /home/valami/public_html/wp-content/plugins/wp-e-commerce/wpsc-core/wpsc-functions.php on line 1642
Kezdő vagyok, remélem nem röptettem el 5 hétnyi testreszabást, feltöltést. Köszönöm!
Nekem az admin felület kizárására a megoldás az volt, hogy letöltöttem a wordpress.org-ról a megegyező verziószámú Wordpress-t becsomagolva és kimásoltam belőle a wp-config.php-t, felülírtam a jelenlegit (jelszó és felhasználónevet persze újra be kell írni) és utána beengedett az adminba. Ha ezzel próbálkozol, soha ne felejts el a régiről biztonsági mentést készíteni előtte!
Köszönöm szépen, megnézem így!