hibaüzenet a "háttér" -en

ehhez a problémához nem találtam topicot… ami nem meglepő.megpróbálom verbalizálni, a terminus technikusokat nem ismerem pontosan, de:

ami itt kétoldalon szürkefehér csíkos (a blogon kívüli mező), azt én most háttérnek fogom hívni.tehát a háttéren egy ilyen üzenet jelenik meg:'; doc += ’ '; doc += ‘’; winimg.document.writeln(doc); winimg.document.close(); } //]]>és arra tippelek, hogy valahova én magam másoltam be véletlenül… amikor még ennyirekeveset sem tudtam amennyit most tudok. :slight_smile: … az “szöveg” sablonváltás után is megmarad, ebből pedig metsző logikával arra jutottam, hogy valahol a wp-ben (tehát nem a sablonon belül) másolhattam be egy file-ba amit pediglen most sehol nem találok… és nem is tudom, hogy hol lenne érdemes keresni.Mindent átnyálaztam, itt tart a tudásom.

ti mit csinálnátok a helyemben?diagnózis? kórisme? vény?

Egyszer jártam én is így.

Emlékezz vissza, mit módosítottál utoljára, és állítsd vissza az eredetijét. Ez nálam többször meghozta a megoldást:)

Amúgy tudományos magyarázatot nem tudok. (jobban mondva már nem emlékszem mi volt nálam a hoba)

igen… ezen már túl vagyok.

és nem emlékszem.jónéhány dolgot felülírtam azóta. mivel a szóban forgó blog eddig tesztelés alatt volt, nem is foglalkoztam vele… hát azt most megtanultam, hogy ha ilyesmi történik azonnal kell javítani a dolgot amíg az ember még emlékszik legalább arra, hogy melyik könyvtárban matat… (ezt csak a még nálam is kezdôbbek miatt írtam le(talán léteznek))de visszatérve a problémára… nincs tippetek, hogy melyik könyvtárban… esetleg melyik file-ban lakhat a fent körülírt randa karaktersor?gondteher

megvan. stopper leáll! körülbelül 25 óra szemfolyatás és agytépés. No. akkor ezt most megírom okulásul! ha esetleg tönkremegy a rövidtávú memóriám, akkor csak elolvasom, és megcsinálom. :slight_smile:szval!a fent leírt jelenséget jelentem, hogy az ImageManager eltávolítása tökéletesen megoldotta!

nem tudom miért, nem tudom hogyan…, de ha hasonló helyzetbe kerülsz akkor próbáld meg te is! és téged sem fog érdekelni, hogy miért és hogyan.extra

wp 2.1

magyaramúgy zseniális a fórum, sok szarból rántott már ki. minden elismerésem!megkönnyebül