Hibás megjelenés

Sziasztok!



Egy érdekes problémában szeretnék tanácsot kérni.



Adott 10 WordPress oldal ami egy tárhelyen van elhelyezve. Egyik napról a másikra mindegyik hibásan jelenik meg, nem működnek a jQuery, javascript alapú bővítmények ( pl.: sliderek, kapcsolati űrlapok, felugró ablakok ).



A tárhely szolgáltatónál több weboldalam is van, amikkel nincs probléma. Csak ezzel a 10 darabbal ami egy csomagban van elhelyezve.



Letöröltem, feltöltöttem a fájlokat, frissítettem a rendszert, kikapcsoltam a bővítményeket stb stb, de semmi javulás nincs. Kerestem hackelésre, vírusra utaló nyomokat, de azt sem találtam.



Szerintetek hol keresendő a hiba ? Lehet, hogy a tárhely szolgáltatással lenne baj ?








Majdnem biztos, hogy a tárhely-szolgáltató a “bűnös”. Gyaníthatóan az említett 10 wp oldal másik szerveren van, mint a hibával nem érintett oldalak.

Szervusztok!



Frissítettem a Wordpress-t. Az egyik oldalamon volt egy rész egy táblázattal, amiben linkek voltak. A régebbi honlapon a linkeken kattintva egy új oldal jött be, most egy tooltip pluginnal szerettem volna megoldani mindezt új oldalra ugrás nélkül. Amíg szöveg volt benne, addig teljesen jól működött, ahogy a tooltip szövegébe táblázatot, azon belül képeket raktam bele, már nem működött, sőt, mindez nagyon megkeverte az oldalt, lista helyett a “belső” tartalmak jelentek meg. Újrakészítettem ezt a részt, a képekkel már működött a tooltip, aztán amikor térképet is raktam bele, már “megborult” az egész, aztán a legvégén eltűnt ez a rész az oldalról. Azóta sem találom. Vissza lehet valahogy hozni? Vagy újra kell készítenem?

Tudtok esetleg olyan tooltip plugint ajánlani, amivel működne? A szövegek mellé szeretnék képeket és térképet is belerakni a tooltip-be. Szeretném teljesen kontrollálni a rendszert! Eddig nem igazán sikerült, mivel, ha html módban szerkesztettem az oldalt, aztán mentettem, utána mindenféle plusz dolgokat rakott bele.

Mi lehet a megoldás? Felejtsem el a Wordpress-t?

Várom a válaszotokat!

Hello





Ez most a tárhely, vagy a téma, plugin vagy a wordpress hibája?



Szerkesztem a honlapot /webes felületről/ , elmentem, és megnézném, de vagy képek hiányoznak, vagy formázás, vagy teljesen szétesik a honlap.



Ki kell ürítenem a böngésző előzményeit, várni, majd csak ezután tudom megnézni az oldalt rendesen.



A gond az, hogy ilyenkor a mobilomon is hibás a megjelenítés, de nem ugyanaz a hiba, mint böngészőn.



Minden 2ik mentés után lehet böngészőt üríteni.



rendszer: osx 10.10.5



böngésző: chrome, safari



tárhely: x10hostinger.com



wp: legfrissebb



plugin: beaver builder



theme: tesseract /legfrissebb/

Ezt egyszerűen ellenőrizheted: kikapcsolsz minden bővítményt, beállítod az alapsablont, megnézed, hogy szétesik-e. Ha nem (és ebben az esetben nem kellene), akkor nagy valószínűséggel tárhely. Bekapcsolod a sablonod, megnézed, szétesik-e. Ha igen, akkor sablon. Ha nem, bekapcsolod a bővítményt és ismét megnézed.