Houston,baj van!
Az aláírásomban is szereplő oldalon érdekes dologra lettem figyelmes kb 1 hete…csak azóta nem volt időm vele foglalkozni. Egyik pillanatról a másikra megadta magát a linklistám. Localhoston működik,sőt, a vicc az egészben,hogyha widgetből hívom meg, akkor is megjelenik. De ha a codexből kimásolt <?php wp_list_bookmarks('title_li=&categorize=0'); ?> módon húzom be, akkor nem jeleníti meg…viszont a widget verzió nem jó,mert az hozzáadja mindenképp a kategóriát, ami nekem nagyon nem kéne…viszont a fenti kód is működik,HA azt mondom neki,hogy categorize=1. De az se a jó megoldás…találkozott már valaki ezzel? Legújabb 2.8.5ös WP (de a hiba még a 2.8.4nél kezdődött) fizetős tárhely (Unas Hosting).
A linklistának a jobb oldali oldalsáv alján az “Ezeket se hagyd ki” felirat alatt kéne lennie…de nincs ott
A linkitems class jól van megadva?
Minden bizonnyal,mert a default sablonnal se működik a dolog, így ezzel kizárva az,hogy én szúrtam el valamit a CSS-ben…szerintem.
És ha újratelepíted adminból a blogot?
Elvi síkon amikor frissítem a rendszert,ugyan ezt csinálja,nem?Mert akkor az a 2.8.5nél megtörtént…előbb jelentkezett a gond,mint a frissítés.
Sziasztok! Én is szeretnék kérdezni a témával kapcsolatban.
Van két saját sablonnal futó WP-oldalam, amiket a nemrég frissítettem 3.1.4 verzióra. Azóta a linkek ABC sorrendben jelennek meg, holott azelőtt szépen ID alapján listázódtak ki:
Esetleg az új verzió már nem támogatja ezt? Vagy valami mást bénázok el? (Se a sablonokba, se a link adminisztrációjába nem piszkáltam bele.)
Szia
Próbáld meg, hogy az ID helyett id-t írsz be.
Ha ez sem válik be akkor esetleg add meg neki a paramétereket tömbként.
wp_list_bookmarks
Szia!
Megnéztem kisbetűvel is, de úgy se akarja az igazságot.
Mivel annyira nincs sok link felvéve, az include paraméterrel meg tudnám oldani a problémát - csak idegesít, hogy nem értem, ez miért nem működik.
Egy német oldalon megtaláltam az igazságot a problémámra:
http://scenenews.biz/problem-gelost-wp_list_bookmarks-wordpress-3-14/
Az orderby=id helyett már az orderby=link_id kell használni. A Codex-ben nem tüntették fel.