Tudna segíteni valaki, hogy a szállítási költség vajon miért jelenik meg a beállítottnál 1 euróval nagyobb összeggel bizonyos esetekben? Közben a végösszeg meg a helyes értékkel van kiszámolva. Ez így eléggé zavaró és nem találom a megoldást.
Ahogyan egyelőre a Shipping szó magyar fordítására sem, hiába szerepel a Woocommerce nyelvi fájljában. A többi nyelven nincs ilyen probléma.
2,50€ nettó összeget adtam meg. 3€ kellene legyen 20% szlovák áfával. A végösszeghez ennyit is számol. És néhány országnál jó összeget jelenít meg, néhánynál nem. Pedig nem találok semmi különbséget.
Lehet, hogy nem tudok számolni , de nem csak én nem. Ha nettó 2,40-et adok meg, akkor meg 2€ szállítási költséget számol. Hogyan lesz ebből pontosan 3€?
Loco Translate -> Plugins -> WooCommerce -> megkeresed a magyart -> Edit -> Sync
Majd használd a keresőt és le tudod fordítani. Az a probléma, hogy régebbi nyelvi fájl van a wp-content/languages/plugins mappában. Ezt frissíti a fenti lépés.
A lényeg, hogy megoldódott. Ráadásul úgy látom a Loco Translate máshol is nagy segítségemre lesz. Volt még egyéb is, amit egyelőre nem tudtam lefordítani, csak nem volt ennyire zavaró.
Sziasztok! Olyan gondom van, ami eddig nem volt, hogy mikor valaki új regisztrál vagy regisztrálás nélkül akar véásárolni akkor a 3 beállított szállítási mód közül csak 2-t jelenít meg. Ha én adminként próbálok vásárolni semmi gond. Semmit nem változtattam a beállításokon ami több mint egy éve jól működött. Van valakinek ötlete?