Hibás footer, vagy az oldal kód

Üdvözlök mindenkit!

Lenne egy problémám. Egy weboldalon a footer alatt megjelenik egy kis fehér négyzet nekem. Jobban belegondolva nem is a footerben van a hiba, mert az alatt van, kerettel kiszűrtem ezt is. A kódot átnéztem, sehol nincs baja, legalábbis elvileg. Egy ingyenes sablont használtam és amikor elkezdtem a szerkesztést még nem volt ott. Az oldal DOCTYPE-ja rendben van, többször is ellenőriztem. Nem láttam még ilyen jelenséget, pedig már 1-2 sablont használtam. Kipróbáltam minden böngészőben, és az összesben megjelenik. Lehetséges, hogy egy kóddarab valahol benne maradt valamelyik file-ban és az okozza? Valaki tapasztalt már ilyet? Az lehet, hogy valamelyik bővítmény okozza?

Egy url cím sokat segítene a hiba felderítésében… :wink:

Ez egyelőre localhost-on van.

Firebug-al nézted már?

Ez nem jutott eszembe, de segített, megtaláltam a hibát, köszönöm a segítséget. Az egyik bővítmény hagyott ott valamit.

Sziasztok!Azt szeretném kérdezni ,hogy van egy honlapom amit egy fthemes -es sablonbol csinéltam a suvcars -ból.Hogyan kell a footerből eltávolítani a linkeket nem base64 .be van kódolva,mert olyat már sikerült kikódolnom. Köszi a válaszokat és a segítséget. A link ahol a sablon található:fthemes.com /suvcars-free-wordpress-theme

Ui : hogy legális vagy nem a link eltávolitása az nem fontos az én felelőségem a wordpress linkjét és a szerző nevét benne hagyom.

Még egyszer köszi

functions.php 66. sor környéke és footer.php kombinációját nézegetném.