Hibás Email küldés

Sziasztok!

Kezdő Wordpress felhasználó vagyok!

Készítettem egy blogot Űrlap küldő alkalmazással (cforms)-el készítettem az alkalmazást.

A beüzemeléstől számítva kb 1 napig működik is, rendesen a feltöltött képek is megérkeznek az email címemre.

A probléma ott kezdődik hogy kb. 1 nap után nem küldi el az űrlap. több nap után sem kapom meg a kitöltött űrlapokat.

Ingyenes tárhelyet használok: 000webhost.com elsőre 4 5 “levelet” küldtem el az alkalmazással gond nélkül 2 képpel a többit kép csatolása nélkül gond nem volt! Másnap már nem küldött el semmilyen Űrlapot sem!

Ha törlöm az űrlapot majd újraszerkesztem és aktiválom az új űrlap azonnal működik1 de szintén csak 1 napig!

Szeretném megtudni mi lehet a probléma!

Válaszotokat előre is köszönöm!

KIEGÉSZÍTÉS

Azt észrevettem, hogy ha cserélem a sablonokat akkor elküldi azonnal az Űrlapot az űrlapküldő küldő. az új sablonnal, amikor visszaváltok a régire akkor már az is elküldi egy ideig, de bizonyos idő után nem küldi, egyáltalán! Laikus ként kicsit olyan mintha be lenne állítva hogy meddig küldi az (egy bizonyos sablonnal )űrlapokat:D, nem tudom van e ilyen funkció, de szándékosan biztos nem állítottam be.

Ezt a funkciót meglehet nézni valahol ? Ha van egyáltalán ilyen…:S

ISMÉT ÜDV! :smiley:

Azt hiszem megtaláltam a hibát! Mielőtt mindenki lehülyézne az oldalam Firefox-on tökéletesen bejött, bejön ha változtattam valamit az is látszik!

VISZONT Kíváncsiságból Explorer-be bemásoltam a linkem és nem jött be az oldal helyette ez a hibaüzenet:

"

Quote:

Website Under Review

You are seeing this page because the system administrator of 000webhost.com is currently checking this website for malicious content. This redirect page will be removed once we finish manually checking all files on this account. Since we check over 100 websites per day, it can take about 2-4 hours to complete. If you are the owner of this website, you will get an email confirmation once it's done. If you are a visitor, please come back later.

www.000webhost.com is the most popular free web hosting provider, and as such, suffers from abusers. Around 5% of users sign up here just to start hacking or phishing websites or causing other problems. So, in order to survive, we must monitor what our users are hosting.

We are sorry for the inconvenience, but checking all content manually is the only way to provide you with the most secure and reliable service. If you find any illegal websites on our network, you can report it here. "

Ebből azt veszem ki hogy ellenőrzik az oldalam rosszindulatú tartalom keresése végett!? Csak hogy mivel a honlapom közel sincs kész menük is stb szerkesztés alatt szöveges sincsenek megformázva stb.... egyetlen alkalmazás működik az oldalon a már előbb említett cforms el szerkesztett Űrlapbox mely az én címemre küldi a kitöltött adatokat eddig kizárólag én próbálgattam a kitöltést!

Képek tekintetében teljesen átlagos képek vannak fent.

A FENTI TÉNYEK ISMERETÉBEN VALAKI TUDNA VALAMI VÉLEMÉNYT, TÁJÉKOZTATÁST, ÍRNI EZZEL KAPCSOLATBAN?

Nagy ívben ott kell hagyni, mert ez nem szolgáltató (és, soha, semmi nincs ingyen!).

Keressél fizetős tárhelyet, ahol nincs korlátozás. Magyarból a Maxer-t, külföldiből a Hostgator-t ajánlom. A tárhely oldalunkon olvashatsz róluk többet.

Nincs semmi baj, ez náluk bevett eljárás, hogy időnként review alá (“tüzetes átvizsgálás”) alá veszik az oldalaikat, hogy nem tartalmaznak semmi oda nem valót.

'Farkas wrote on '2011-12-20:

Nagy ívben ott kell hagyni, mert ez nem szolgáltató (és, soha, semmi nincs ingyen!).

Keressél fizetős tárhelyet, ahol nincs korlátozás. Magyarból a Maxer-t, külföldiből a Hostgator-t ajánlom. A tárhely oldalunkon olvashatsz róluk többet.

Nagyon szépen köszönöm a választ! Örülök hogy egy aktív közösség működik itt! Természetesen amint rájöttem a Sablon teljes beállításaira megtanulom a használatát és a honlap tényleges indítása előtt azonnal fizetős tárhelyre váltok! Azért választottam ingyenes hostot, mert nagyon kezdő vagyok wp-ben és teljesen laikus ember vagyok :D. Mára haladok de úgy vettem észre pl a 000.webhost.com minden beállítás után ellenőriz a honlapot változtatásoknál vagy akármi, láttam a hoston egy honlap bejelentőt, bár nem tudom elképzelni hogy ki miért jelentett volna be hiszen mint említettem az oldal még igen kezdetleges és csak WP alkalmazásokat használok szóval ez a dolog kizárva. Véleményem szerint mikor többször használjuk, próbálgatjuk (én, 2-3 barátom) az űrlap boxot mindig akkor vonnak ellenőrzés alá. Egyébként erről e-mailt nem küldenek (legalább is nekem) és észre sem vettem volna a szerkesztés alatt, ha nem figyeltem volna fel az űrlapbox helytelen működésére.

Legjobban az zavar hogy a "honalapom" 4 napja üzemel próba szinten és már 3 X zárták le az oldalam ezalatt természetesen semmi nem jön keresztül az oldalon. Eddigi tapasztalatom a 000.webhost.com-al hát......

Aki esetleg találkozott ilyen problémával vagy ha még is sejtet valami hibát amit én követhetek el jelezze!

Köszönettel!

Egyébként amikor nincs ellenőrzés alatt az oldalam teljesen jól működik :D. A 000.webhost.com végleges megítélésével még várok, de ingyenes szóval nem reklamálhatok csak szerettem volna megtudni hogy nem e én rontok el valamit!:smiley:

Kedves Thor és Minden Kezdő WordPress-barát!

Napi 1 kifli árából megoldható minden probléma, ami az ingyenes tárhelyszolgáltatók - üzletileg érthető - korlátozásából fakad.

Közismerten szűkszavú vagyok, ezért inkább nem terhelem a Fórumot az eszmefuttatásommal, amit a kérdésről gondolok. Ugyanakkor hasznosnak vélem, hogy az első nagy akadály leküzdéséhez, a kifejezetten thor fórumtársunk által inspirált, ajánlom a percekkel ezelőtt kisütött, friss, ropogós írásomat arról, hogyan és miért ne válasszunk ingyenes tárhelyszolgáltatót a WordPress-hez sem.

[Remélem, hogy Laci, a fórumgazdánk, nem öl meg ekkora seo láttán, mert valóban hasznos, és megszívlelendő gondolatokat közlök, és a mérete miatt nem illik a Fórumtémák közé. Elnézést.]

Tisztelt Győző!

Először is szeretném tisztázni, hogy én volnék, a thor nick nevű kérdező, csak a tegnapi kavalkádban elveszettek a Fórum és az E-mail bejelentkező adataim ezért kénytelen voltam újra regisztrálni. Régi profilom (thor) törölhető!

Szeretnék gratulálni honlapjához mint kivitelezés mint tartalom szempontjából!

Teljesen egyetértek az ott leírtakkal az ingyenes tárhelyekkel kapcsolatban!

Mivel a készülő honlapom ténylegesen csak hobbi célokat fog szolgálni és ha egy hónapban a barátok barátaival együtt 100-an látogatják “rendszeresen” az már nagyon jó látogatottsági adatnak fogom tekinteni.Ezért gondoltam a próbálgatásokat ingyenes hoston.

A 000.webhost.com-ot nem szeretném szidni közel sem, mivel ingyenes és úgy vélem amit ingyen kapunk vagy ne fogadjuk el, vagy ne szidjuk :D, de tény és való hogy rengeteg gond adódott kezdődött a pár hónappal ezelőtti szárnypróbálgatásaimnál ahol időlegesen fel is adtam a WordPress telepítését és a témával való foglalkozást! Ennek oka az volt hogy magát a Wp-t nem hogy 5 perc alatt de órákkal később sem engedte feltelepíteni a tárhely!

Talán véletlennek köszönhető, de valahogy sikerült feltenni a WP-t és nekiláttam a megismerésének. Utóbb belátom lehetséges hogy a napi 1 kifli ára megérte volna, de mint említettem az oldal teljesen hobbi célt szolgál/szolgálna és abban sem voltam biztos hogy boldogulok e egyáltalán magával a WP-el így maradt az előzőekben említett host. A kezdőknek ajánlanám hogy fogadjuk meg a tanácsokat, megéri az a napi 1 kifli :smiley: (!) és inkább egy keressenek egy fizetős host-ot a próbákhoz is hiszen, nagyon elvehetik a kedvünket a bekövetkező hibák!

Továbbá szeretném megköszönni a gyors és megfelelő válaszokat: Farkas Győzőnek és hgrg-nek (a pontos tájékoztatásért)!

Remélem hamarosan nem csak kérdező, de hasznos tagja is lehetek a Fórumnak :D!

Sziasztok!

Nekem is ugyanez a problémám! Amikor elkészítettem az űrlapot teljesen jó volt az email küldés, de most nem, pedig nem változtattam rajta semmit! Hozzáteszem nem ingyenes tárhelyszolgáltatónál vagyok!

Valaki tud valami tippet adni mi lehet a probléma?

Köszönöm!