Hibás admin felület

Sziasztok a problémám a következő:

Néhány napja egész egyszerűen eltűnt a Vezérlőpult “jobb oldala”, bal oldalt a menüpontok láthatóak, de új bejegyzést felvinni vagy egyáltalán módosítani/beállítani vagy csak megtekinteni bármit is nem tudok. Igaz egy régebbi verzió fut 3.3.2 de eddig nem volt vele semmi féle probléma, és az a gond hogy így még frissíteni sem tudok. Maga az oldal egyébként hibátlanul üzemel, minden menüpont és bejegyzés elérhető csak a Vezérlőpulttal van gond.

kép a hibáról:

[attachment=0:2l32ri24]hiba.png[/attachment:2l32ri24]

A kérdésem tehát az lenne, hogy hogyan tudnám visszanyerni az irányítást a felületen, illetve ha ftp-n keresztül kell hozzányúlnom a dologhoz akkor mely könyvtárak és fájlok azok amelyeket cserélnem kellene és hogyan tarthatom meg az oldal tartalmát?

Csináltál valamit? Vagy automatikus frissítés volt?

1. Nézd meg másik böngészőben is. Van, aki látott már böngészőből fakadó hibát.
  2. Nézd meg sablon, bővítmények kikapcsolásával - itt is lehet hiba forrás (ftp-n átmenetileg átnevezed a wp-plugins mappában lévő bővítményeket és a használt sablont). Ha így jó, akkor egyesével kapcsolgasd vissza (nevezd vissza), és nézd meg, hol tér vissza a hiba.
  3. Ha így sem lesz jó, akkor töltsd fel újra a wp-admin és wp-includes mappa tartalmát. (De ha megfertőzték esetleg, ez még nem lesz elég…)

Az oldal tartalmát mindaddig megtartod, amíg az uploads mappa tartalmát és az adatbázist (post mezőket) nem törlöd.

Nem módosítottam semmin, úgy egy hete adtam hozzá bejegyzést azóta semmi, auto frissítésről nem tudok. Próbáltam már más böngészőkben is, de ugyan ez a kép fogad.

A sablonok bővítmények kikapcsolása sem vezetett eredményre, így a 3-as ponttal folytatom

wp-admin és wp-includes mehet a legfrissebb wp-ből vagy maradjak az oldal eredeti verziójánál?

Ebben a formában maradj az eredetinél.

Az eredeti nem, a friss verzió hozott megoldást. Lecseréltem a wp-admin, wp-includes mappákat és a gyökérben a fájlokat aztán az admin felületen felhozta a frissítés opciót és így most működik.

Köszönöm a segítséget.