Hibás a wordpress gyökér könyvtár, hol tudom be állítani?

Sziasztok,Már egy ideje küzdök ezzel a problémával, és ma amikor felraktam a cformsII-t abban jött egy ilyen kezdetű üzenet“Úgy tűnik, a Wordpress GYÖKÉRKÖNYVTÁRA ez: //blog. A cforms megpróbálja automa”Ez miatt több helyen is belefutok olyan hibába, hogy nem tudja az oldalt meg jeleníteni, mert amikor töltené az adott oldalt így néz ki a címsor:http://blog/oldalHiányzik a domain elölről.Itt a fórumon olvastam, hol lehet az elérési oldalt megváltoztatni az adatbázisban, wp_options tábla ott ezek vannak a kérdéses helyeken:option_id blog_id option_name option_value autoload

2 0 siteurl http://www.domainom.hu/blog yes39 0 home http://www.domainom.hu yesEz így szerintetek jó, vagy ez okozza a hibákat.Vagy ha nem ez a gond hol tudom módosítani a gyökérkönyvtárat //blog helyett //www.domainom.hu/blog -raKöszönettelLacko65

A legegyszerűbb, ha a db-ben rákeresel a “blog/oldal” címre, vagy bármire ami helyette van, és kiderül mit kell kicserélni! :wink:

Szia mano,Sajnos nem működik a dolog csináltam egy komplett SQL mentést az adatbázisról, így talán könnyebb a keresés címen.

Találomra választottam az admin felületen egy oldalt (Interakció Beállítások) és rányomtam változások mentése gombra. És ez lett a böngésző válasza a dolograCím sor http://blog/wp-admin/options-discussion.php?updated=trueÉs ez a lap tartalma:Quote:

A kiszolgáló nem található

A Firefox nem találja a kiszolgálót a(z) blog helyen.

* Ellenőrizze a címet, nem gépelte-e el. Például nem írt-e


ww.valami.hu-t a


www.valami.hu helyett.
Amin nem csodálkozom, mert nyilván ilyen cím a valóságban nem létezik.


A mentésben elkezdtem rákeresni elsőként a teljes bemutatott címsorra, aztán szépen törölgettem belőle de mind hiába a keresés nem hozott eredményt.

Csak azt tudnám,honnan a fenéből veszi a Wordpress a jogot, hogy csonkolja a címeket. Senki nem találkozott még ezzel a problémával?

Mi lehet a megoldás, beállítás vagy mi a csoda?

Lacko