Hibás a profil rész az adminban

Sziasztok!

A napokban frissítettem fel a Wordpress oldalamat a legfrissebb 3.2-es verzióra. Most vettem észre, hogy ha bemegyek az admin felületre és ott a Your Profile-on belül akarok valami változtatást tenni a felhasználó nevemmel (pl mondjuk jelszó cserét, vagy avatart változtatni) akkor megadom a módosítást de mikor rámegyek az update gombra nem történik semmi, és így a módosítás sem tud érvénybe lépni. Ez a frissítés óta lehet, mert azelőtt mindig működött bármit is akartam változtatni.

Megnéztem 3 böngészővel is (gondoltam hátha az a baj), de egyikkel sem működött.

Tudna esetleg segíteni valaki nekem?

Köszönöm előre is!

Nem gondolom a hibát általánosnak, mivel a frissítés után kellett eszközölnöm a legtöbb oldalamon egy jelszó cserét, és nem volt ilyen gondom.

De a kedvedért kipróbáltam most, és nálam hibátlanul működik.

Nem létezik, hogy valami pluginod nem kompatibilis a 3.2-vel?

Nem tudom, kipróbáltam, hogy a napokban felfrissített pluginokat kikapcsoltam, és így megnéztem újra, de nem megy még így sem :huh:

Kikapcsolgattam az ÖSSZEs plugint, és akkor sem ment :frowning: hogyan lehetne mégis működésre bírni ezek után?

Most megpróbáltam azt, hogy a profile.php-t újra feltöltöttem, de reménytelen próbálkozás volt :angry:

telepítsd újra a wp-t az admin oldalról. (persze, előtte wp-content, wp-config.php, .htacces és sql mentés legyen! :slight_smile: )

Rendben, köszi szépen a tippet! Majd jövök beszámolni az eredményről :lol:

Megvolnék vele. Újratelepítettem. De semmi. :frowning: Egyszerűen nem értem. Minden más megy, bárhol máshol tudom módosítani a beállításokat, kivéve itt a your Profile-nál, hiába nyomok a gombra nem történik semmi…

Mégis az egyik plugin volt a bűnös, most egyenként kipróbáltam őket :unsure:

és a TinyMCE Signature plugin ha be van kapcsolva akkor nem működik a profil frissítése (megjegyzem, néhány napja még biztosan ment bekapcsolva is és azóta erre a pluginra nem jött frissítés)

A kérdésem az, hogy a TinyMCE Signature-hoz hasonló bővítményt tud valaki ajánlani?

Ezt arra használtam, hogy segítségével minden cikkem végére bekerült egy bizonyos szöveg, banner aláírásként

Nem tudom, hogy ez megy-e a 3.2-n: http://wordpress.org/extend/plugins/add-post-footer/

vagy ez: http://wordpress.org/extend/plugins/wp-post-footer/

Köszönöm! :wink: