Kedves Fórumozók!
Barátomnak állítanék össze egy WP oldalt. Most már többedik alkalommal futok neki, a második sablon használom, mert arra gondoltam, hogy sablonhiba lehet, de úgy néz ki, hogy nem.
A bejegyzések megírását követően, a megjelenő szövegben keletkezik egy üres tér, olyan, mint amikor a Google hirdetések helye lenne, de semmi ilyesmi nincs az oldalon.
Ha alapon van, ha widgetek nélkül, akkor is ez a hiba.
Érdekes, hogy csak ez az egy domain viselkedik így, a többieknél egy sincs ilyen jelenség.
Itt van egy mintabejegyzés, de a többit is megnézhetitek - ugyanaz a gond.
A sablon most teljesen alaphelyzetben van, azaz az eredetit töltöttem vissza, tehát nem valószínű, hogy onnan jön be a hiba.
Köszönettel:
Amikor írtam ezt a kérdést, már minden kétségbeesett próbálkozáson, feltelepítés, letörlés, új adatbázis, új sablon, stb. túl voltam - kivéve egyetlenegyet: a widget-eken…
Ãrás közben, mikor írtam a Google hírdetést - ami akkor jutott eszembe - beleütődött a szög a fejembe: minden widgetet kikapcsoltam, majd egyesével vissza.
A bűnös: All in One Adsense and YPN. Ugyan nem használtam még, nem állítottam semmit be rajta, csak gondoltam, a végén majd ezt is illesztek be. Nos, ő már foglalta is a helyet.
Tehát, a problémám megoldódott - pedig hányszor előfordult már, hogy egy makrancos widget-viselkedés miatt kikapcs és egyesével vissza. Csak ez most, eddig, nem jutott eszembe.
Sorry…
FireFox: FireBug 
Megmondja a problémát, csak végig kell nézni a div-eket. 
Amúgy nálam pont az a baj, hogy bejegyzés képe lelőg az alsó részbe ahol a címkék stb van… de a képet direkt kisebbre veszem, úgy jó.
Köszi syska!

A FireBug azt sohasem mondta volna meg, hogy bekapcsoltam egy olyan widgetet, amit még nem kellett volna. 
A szerencsétlen widget tette a dolgát, miután bekapcsoltam. Csak éppen alaphelyzetben, és csak éppen az agyamat nem kapcsolta be. 
Amúgy, tényleg: mano, Charlie, Török Zoli és a többiek is mindig mondják a hibavizsgálatnál, hogy FIREBUG!!!
Azért ajánlom azt, mert a kérdéses terület fölé viszed és mutatja a div-et 
Vagy a div-eken a kódba ahogy viszed a kurzort mutatja a div-et, kijelöli kékkel így tudható meg könnyen, hogy mi csúszik oda. 
Ja, így már értem! Úgy látszik, a mai nem az én napom… 
Köszi syska!
Nekem nincs tűzbogaram, tippelni szoktam ha valakinek problémája van. Többségben bejön! 
Ja, a többsége igen, de most nem a többséggel volt gond.