Hibák megjelenése

Sziasztok!

Most egy kicsit érdekes problémám adódott. Két nappal ezelőtt néhány helyen, főleg a vezérlőpultban Hibákat észleltem. Frissítési résznél és a főoldalon is. Nem sokkal később azt írta hogy nincs pluginom. (fizikailag fent vannak). Szerintetek mi lehet a probléma? Nem raktam fel új plugint, nem csináltam semmit. Már egy az egybe kicseréltem egy előző backuppal az oldalt, újrafrissítettem, adatbázist is, javítást is elvégeztem de a hiba megmaradt. .htaccess-el is babráltam hátha, de idáig semmi sem vezetett megoldásra. Az Adatbázis visszaállítást nem nagyon szorgalmaznám mert sajnos nem mentettük és kb 20 napos, azóta viszont volt igen nagy jelentőséggel bíró posztunk. Van ötletetek?

Code:

Warning: array_keys() [function.array-keys]: The first argument should be an array in domain/wp-includes/theme.php on line 513

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in domain/wp-admin/includes/update.php on line 222

Úgy tűnik, egyetlen elérhető bővítmény sincs.

Warning: array_keys() [function.array-keys]: The first argument should be an array in domain/wp-includes/theme.php on line 513

Warning: uksort() [function.uksort]: The argument should be an array in domain/wp-admin/themes.php on line 73

Warning: array_slice() expects parameter 1 to be array, boolean given in domain/wp-admin/themes.php on line 94

Warning: array_keys() [function.array-keys]: The first argument should be an array in domain/wp-admin/themes.php on line 150

Warning: natcasesort() [function.natcasesort]: The argument should be an array in domain/wp-admin/themes.php on line 151

Témát sem tudok választani, képek sem jelennek meg.

Köszönöm!

Tardis

1 - feltörtek? van vírusirtó a gépeden?

2 - define('DB_CHARSET', 'utf8'); benne van a wp-configban?

3 - kapcsolj ki minden widget-et, akkor is előjön a hiba?

1. Elképzelhető de ezzel most nem nagyon tudom mit tudok csinálni:S hogy tudnám megnézni. Van vírusírtó a gépemen. A weboldalon is van pár cucc és a szolgáltatóm is védi valamilyen szinten

2. Köszi megnézem

3. Megpróbálom de ha jól emlékszem ki sem tudom kapcsolni mert már azt sem tudom elérni:)

Köszi a választ! Hamarosan jelentkezem

miaz, hogy nem tudod elérni?

ha ingyenes tárhelyről van szó, akkor felejtsük el, hogy egyáltalán problémád van… :angry:

Úgy értetettem hogy php hibát ír ki a widget menü is, így nem tudom admin panelből managelni. Nem ingyenes a tárhelyem. Előfizetek és a legmagasabb korlát nélküli csomag van (persze ésszerű határok között, amit a memória fogyasztás néha meghalad:D). Na de a lényeg, az admin panel eléggé szét van zilálva még úgy is hogy minden fájlt felülírtam, és a pluginokat kikapcsolta/letörölte valami(fizikailag nem)

widget irritated.gif= plugin !!!

http://wordpress2you.com/2010/06/hogyan-kapcsolhatjuk-ki-az-osszes-wordpress-bovitmenyt-ha-nem-lehet-csatlakozni-az-admin-felulethez/

Köszönöm sikerült közben megoldani. Felraktam egy teljesen új wordpress-t, rámásoltam a fájlokat és a backupolt adatbázist. Viszont még mindig azt írja hogy egy darab bővítmény sem található, (pedig fizikailag fent vannak). Már azt is megpróbáltam hogy letöröltem az összeset, letöltöttem párat és felmásoltam újonnan, de olyan mintha ott sem lennének. Szerintetek mi lehet a hiba?,

Köszönöm előre is és utólag is a segítségeket!

Gábor

Sziasztok!

Sajnos azóta sem sikerült megoldani a problémát. Azt írja a plugin rész hogy ezen a honlapon nincs plugin telepítve. Megpróbáltam automatikus installal, de ott azt írta hogy már telepítve van.

Fordított sorrendben megcsináltam ezt: Írjuk át az option_value mező értékét erre: a:0:{}. A változást mentsük el (Végrehajtás), majd beléphetünk a honlapunkra.(tehát egy előző backupból átmásoltam a plugin infókat).

Az admin felületen a pluginoknál azt írta hogy ez a plugin (az összes) kikapcsolásra kerül mert nincs megfelelő fejléce, majd sql-ben visszaírta az értéket 0-ra. Van valami ötletetek hogy oldhatnám meg a problémát?

Köszönöm

Gábor

Hibát sikerült ideiglenesen elhárítanom de ha van ötletetek ezzel kapcsolatban szívesen várom, ha újra találkozom vele.

Amíg nincs más ötlet, addig megosztom mással a szükségmegoldást, hátha nem csak engem talált meg ez a hiba:

1. Töröld a Plugin könyvtárat (vagy nevezd át) Ha nem törlöd, akkor nem fogsz tudni semmit sem telepíteni

2. Hozz létre egy üreset 'Plugin' néven

3. Automatikus telepítéssel telepíts fel 1 plugint (pl Akismet úgyis kell és gyorsan felmegy)

4. Ezután már felmásolhatod FTP-n a plugin könyvtárba a bővítményeket, látni fogja és be fogod tudni kapcsolni (A pluginod beállításai sem fognak elveszni,csak újra ki kell húzogatni őket a widget menüben)