Hiba üzenet a WP-be való belépéskor

Sziasztok,

Ma próbálkoztam először WordPressel és egy napom ráment a részletekre, de még mindig nem falakba ütközöm.

Cpanel-es tárhelyem van, és azt hiszem mindent jól telepítettem. Letöltöttem a WP-t, kicsomagoltam, átírtam a wp-config filet, betettem a mysql hozzáférési adataimat. De mikor az oldalamra akartam megnyítni már hibaüzenete kaptam, hogy

“Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/…/public_html/wp-config.php:1) in /home/…/public_html/wp-login.php on line 302

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/…/public_html/wp-config.php:1) in /home/…/public_html/wp-login.php on line 314”

Innen még tovább mentem azzal, hogy a domain nevem után beírtam a “wp-admin/install.php”-t, így megadtam a honlapom címét és az email címem, majd kaptam admin felhasználónevet és egy bonyolult jelszavat.

De mikor megpróbálok belépni, akkor a következő hibaüzeneteket kapom:

“Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/…/public_html/wp-config.php:1) in /home/…/public_html/wp-login.php on line 302

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/…/public_html/wp-config.php:1) in /home/…/public_html/wp-login.php on line 314

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/…/public_html/wp-config.php:1) in /home/…/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 665

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/…/public_html/wp-config.php:1) in /home/…/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 666

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/…/public_html/wp-config.php:1) in /home/…/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 667

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/…/public_html/wp-config.php:1) in /home/…/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 868”

Valaki tudna segíteni, hogy mit csináljak, vagy hogy mi okozza ezt a problémát? Esetleg valakinek már voltak ugyanilyen hibaüzenetei?

Előre is nagyon köszönök minden segítséget!!!

" A keresés a következő kulcsszóra: Cannot modify header information visszaadott 200 eredményt "

:wink:

(fórum keresője)

Igen-igen, én is rákerestem a fórum keresőben, és láttam, hogy 200 találta, és bele is mentem a találatokból jó párba, de nem találtam választ a kérdésemre. frown.gif Szóval elnézést, ha erről már volt szó, de akkor esetleg ha valaki betudná linkelni azt a választ, ami egy ilyen kérdésre jött, vagy csak gyorsan leírni ide a megoldást, azt nagyon-nagyon megköszönném!!! smile.gif

Próbáltam külföldi oldalakon is, és ott írtak olyanokat, hogy a wp-config file-ban, a file elején vagy végén vannak extra helyek vagy sorok a részeknél, és azokat kell kitörölni. De nekem ez nem segített… frown.gif Gondoltam, hátha csak rosszul értettem, és itt valaki tudna segíteni.

Mégy egyszer köszönöm előre is!!!

A megoldások ebben a topikban leledzenek:)

PL.

-Hexe editor(pl.notepad++)

-Ftp kliens(pl. flashfxp)

• emberi hibák(általában a gép sohasem téved)

stb.

ha nem boldogulsz , itt a segítség.:wink:

Utálok klasszikusokat idézni.. :slight_smile: :slight_smile: