Hiba: rss oldal a bejegyzés helyett

Sziasztok!2 napja bújom a netet de nem találtam semmilyen magyarázatot erre a hibára.Mivel hasonlót sem találtam így nyitok egy ilyen témát.A következő a bibi: Indítottunk egy oldalt (http://www.hetihirek.hu/). Egy kis híroldal/blog. Azt vettük észre, hogy random azt csinálja, hogy a linkeken nem a cikk, menüpont, cimke jön be, hanem annak rss oldala. Ha ráfrissítek rendesen az oldal jön be. Az indexnél pedig az ftp könyvtárszerkezete jön be néha a főoldal helyett. De ha arra is ráfrissítek rendesen a főoldal jön be. Teljesen kiszámíthatatlan időpontokba. Van mikor gyakrabban, van mikor ritkábban.El nem tudom képzelni mi lehet a baj, esetleg dizájnbeli bibi, vagy valmi plugin akad össze valamivel? Esetleg teljesen más? Az a baj azt sem tudom merre induljak el. Azt vettük észre - lehet csak kínunkba gondoljuk - hogy akkor gyakrabb a hiba, ha új bejegyzést teszünk közzé. Mellékelek képet is.Minden segítséget, ötletet előre is köszönök!AttilaNálam minden böngészőben nagy üres fehérség jön az oldaladra.

Kezdd azzal, hogy ftp-n feltöltöd újra a wp fájlokat.

Kikapcsolod összes bővítményt. Bekapcsolod az alapértelmezett sablont. Megnézed, hogy jön-e a hiba.

Ha nem, akkor egyesével vissza a használt bővítményeket, végül a sablont, hogy kiderüljön a hiba oka.

Ha az alapértelmezett sablonnal, bővítmények nélkül is csinálja, akkor általában nem a wp-ben, sablonban, bővítményben, hanem a tárhelybeállításokban keresendő a hiba.

Ok kipróbálom!A maxer-nál bérelnek egy szervert, több oldal is van rajta.Ez most kicsit mellbevágott hogy sehol sem működik, nekem megy: www.hetihirek.hu csak ugye néha jön ez a hiba.Itt még találtam róla, de megoldás nincs. Legalábbis nem látok. (nem vagyok túl penge angolból)http://wordpress.org/support/topic/navigation-links-are-opening-as