Hiba: Fatal error: Call to a member function get() on a non-object in

Sziasztok!

A tárgyban megjelölt hibával találkoztam: “Fatal error: Call to a member function get() on a non-object in”

Paraméterek:

• teljesen friss WP
  • Rox Metro theme van telepítve
  • Ehhez szükséges Gantry plugin telepítve

Tehát a fentieken kívül semmi extra nincs. Se plugin, se bármi más. Én arra gyanakszom, hogy valamilyen php beállítás lehet…, de nem biztos.

A szolgáltatónál 5.3.29, nálam 5.4.19 a php verzió.

Egy másik szolgáltatónál ugyanezt a témát használom. Nála és localhoston minden ok. Ebből gondolom, hogy valami ennél a szolgáltatónál nem frankó a php beállításokkal.

Valaki találkozott már hasonlóval? És, ha igen, hogyan oldotta meg?

Köszönöm!

Megkérdezted a szolgáltatót, akinél problémás, hogy mitől lehet?

Amúgy több dolog is okozhatja: https://www.google.hu/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=wordpress%20fatal%20error%3a%20call%20to%20a%20member%20function%20get()%20on%20a%20non-object%20in

Tök jó, megy az egymásra mutogatás… :slight_smile:

A szolgáltató lepattintott és azt írta, hogy kérdezzem meg a téma fejlesztőjét.

A téma fejlesztője azt írta, hogy állítsam át valamelyik php.ini beállítást, de azt konkrétan nem mondta, hogy mit…

Ez tipikusan az oldd meg magad esete.

Igen, ez előfordul, de leírnám, miért a tárhelyszolgáltató fogja megoldani.

1. Máshol megy, nála nem. Tehát a hiba, nála van. (minden valószínűséggel)
  2. Ingyenes sablont használsz vagy fizetőset? Még ha fizetőset is, akkor is: lehet egy kódot úgy megírni, hogy ne legyen érzékeny a beállításokra, de úgy sokkal több idő, utánajárás és tapasztalat szükségeltetik.
Mond meg a tárhelyszolgáltatóval, hogy vagy megoldja a problémát vagy mivel nem képes az általad kívánt rendszert futtatni a beállításaival, így összeg visszajár és nézz minőségi szolgáltatót. Avagy csak nem törődömségből elhajtottak, mert nincs kedvük/kapacitásuk foglalkozni a beállítások újra átnézésével.

Adtam egy ultimátumot a szolgáltatónak.

Megoldja vagy viszem máshová a weboldalt.

Egyébként fizetős témáról van szó.

Köszi a választ amúgy! :slight_smile: