Sziasztok!
A tárgyban megjelölt hibával találkoztam: “Fatal error: Call to a member function get() on a non-object in”
Paraméterek:
- teljesen friss WP
- Rox Metro theme van telepítve
- Ehhez szükséges Gantry plugin telepítve
Tehát a fentieken kívül semmi extra nincs. Se plugin, se bármi más. Én arra gyanakszom, hogy valamilyen php beállítás lehet…, de nem biztos.
A szolgáltatónál 5.3.29, nálam 5.4.19 a php verzió.
Egy másik szolgáltatónál ugyanezt a témát használom. Nála és localhoston minden ok. Ebből gondolom, hogy valami ennél a szolgáltatónál nem frankó a php beállításokkal.
Valaki találkozott már hasonlóval? És, ha igen, hogyan oldotta meg?
Köszönöm!
Tök jó, megy az egymásra mutogatás…
A szolgáltató lepattintott és azt írta, hogy kérdezzem meg a téma fejlesztőjét.
A téma fejlesztője azt írta, hogy állítsam át valamelyik php.ini beállítást, de azt konkrétan nem mondta, hogy mit…
Ez tipikusan az oldd meg magad esete.
Igen, ez előfordul, de leírnám, miért a tárhelyszolgáltató fogja megoldani.
- Máshol megy, nála nem. Tehát a hiba, nála van. (minden valószínűséggel)
- Ingyenes sablont használsz vagy fizetőset? Még ha fizetőset is, akkor is: lehet egy kódot úgy megírni, hogy ne legyen érzékeny a beállításokra, de úgy sokkal több idő, utánajárás és tapasztalat szükségeltetik.
Mond meg a tárhelyszolgáltatóval, hogy vagy megoldja a problémát vagy mivel nem képes az általad kívánt rendszert futtatni a beállításaival, így összeg visszajár és nézz minőségi szolgáltatót. Avagy csak nem törődömségből elhajtottak, mert nincs kedvük/kapacitásuk foglalkozni a beállítások újra átnézésével.
Adtam egy ultimátumot a szolgáltatónak.
Megoldja vagy viszem máshová a weboldalt.
Egyébként fizetős témáról van szó.
Köszi a választ amúgy!