Hiba az új fórumtéma létrehozásánál

ha új témát akarok létrehozni, mindig az alábbi hiba kódok jönnek fel és az ékezetes bet helyett kódok:Warning: sprintf() [function.sprintf]: Too few arguments in /usr/www/users/wphunu/2014_k/cache/skin_cache/cacheid_1/skin_post.php on line 478Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/www/users/wphunu/2014_k/cache/skin_cache/cacheid_1/skin_post.php:478) in /usr/www/users/wphunu/2014_k/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 114Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/www/users/wphunu/2014_k/cache/skin_cache/cacheid_1/skin_post.php:478) in /usr/www/users/wphunu/2014_k/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 127Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/www/users/wphunu/2014_k/cache/skin_cache/cacheid_1/skin_post.php:478) in /usr/www/users/wphunu/2014_k/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 136Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/www/users/wphunu/2014_k/cache/skin_cache/cacheid_1/skin_post.php:478) in /usr/www/users/wphunu/2014_k/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 137Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/www/users/wphunu/2014_k/cache/skin_cache/cacheid_1/skin_post.php:478) in /usr/www/users/wphunu/2014_k/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 141

  1. Beírtad már a Google-ba, vagy a Fórum keresőjébe, hogy: "[font=helvetica, arial, sans-serif:40l8sqvi][background=#d8dde8]Cannot modify header information - headers already sent "?[/size][/background][/font:40l8sqvi]

    (Ha már adtál neki széphátteret… :slight_smile: )    Ha nem tetted volna, tedd meg - légyszíves.


  2. Az csak egy dolog, hogy új téma indítása előtt nem tájékozódsz, hogy volt-e róla szó, de, hogy arrafelé írtad a kérdést, amerre az orrod állt…

    Áthelyeztem. :frowning:

Kedves Győző, köszi a válaszod, de egyrészt nem sablonnal van a probléma, hanem itt a fórumon botlok mindig ebbe a hibaüzenetbe… ezért is nyitottam a témát ott, ahol, és nem mert az orrom arra állt… segítő szándékkal tettem, mert úgy gondoltam, hogy egy hibát találtam. A szép hátteret sem adtam én külön neki, és még most sem tudom, hogy miért van ez a probléma, ha témát akarok nyitni. Valószínűleg az én hibám, nem tudok mindent olyan jól, de igyekszem utánajárni a dolgoknak. Elnézést még egyszer, ha fölösleges vesződést okoztam, de jószándékból tettem. Azért köszi! :wink:

Erre gondol, ami itt látható a lenti képen. Ez nem a te hibád @puppedly , ez a fórum/szerver gondja. Remélhetőleg javítják majd. :slight_smile:

Ez látszik, karakterkódolási hibával együtt amikor új témát nyitna az ember és amikor a hozzászólást teljes szerkesztőben szeretné írni.

Köszi Syska, igen, pont erre gondoltam! Ezért is bátorkodtam jelezni, ott, ahol…

Oh, bocsi, bocsiés mea bocsi, maxima bocsi! :slight_smile:Tényleg elnézést, mert gőzöm sem volt, hogy erről írsz, és így viszont tényleg jó helyre is írtad.Mindenesetre továbbítom Patai Lacinak, hogy most aztán műtsemármeg! :slight_smile:

Sziasztok! Valamiért nekem nem sikerül megismételni a hibát. :frowning:

Azért is fura ez, mert alapból le vannak tiltva a hibaüzenetek :slight_smile:

Laci, pedig jönnek azok az üzenetek. Most próbáltam ki, ff és chrome alatt én is olyasmit látok, mint a fenti kép.

Semmi gond Győző, gondolom, hogy felmegy a pumpa bennetek, ha azt látjátok, hogy valaki 20adjára teszi fel ugyanazt a kérdést, ahelyett, hogy utána nézne… biztosan van sok ilyen. Mindenesetre köszi a munkátokat és időtöket, én már nagyon sokat tanultam itt tőletek és sok segítséget kaptam, amiért (így kezdőként és laikusként) nagyon hálás vagyok! :rolleyes:

Patai László wrote:
Sziasztok! Valamiért nekem nem sikerül megismételni a hibát. :(

Reggelj egy normál profilt és nézd új böngészőben. :) Tuti, hogy elő fog jönni, mert nekem az új fórum indulása óta jön. Erről szerintem írtam is 1x. :)