ha új témát akarok létrehozni, mindig az alábbi hiba kódok jönnek fel és az ékezetes bet helyett kódok:
Warning: sprintf() [function.sprintf]: Too few arguments in /usr/www/users/wphunu/2014_k/cache/skin_cache/cacheid_1/skin_post.php on line 478
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/www/users/wphunu/2014_k/cache/skin_cache/cacheid_1/skin_post.php:478) in /usr/www/users/wphunu/2014_k/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 114
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/www/users/wphunu/2014_k/cache/skin_cache/cacheid_1/skin_post.php:478) in /usr/www/users/wphunu/2014_k/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 127
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/www/users/wphunu/2014_k/cache/skin_cache/cacheid_1/skin_post.php:478) in /usr/www/users/wphunu/2014_k/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 136
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/www/users/wphunu/2014_k/cache/skin_cache/cacheid_1/skin_post.php:478) in /usr/www/users/wphunu/2014_k/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 137
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/www/users/wphunu/2014_k/cache/skin_cache/cacheid_1/skin_post.php:478) in /usr/www/users/wphunu/2014_k/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 141
- Beírtad már a Google-ba, vagy a Fórum keresőjébe, hogy: "[font=helvetica, arial, sans-serif:40l8sqvi][background=#d8dde8]Cannot modify header information - headers already sent "?[/size][/background][/font:40l8sqvi]
(Ha már adtál neki széphátteret… )
Ha nem tetted volna, tedd meg - légyszíves.
- Az csak egy dolog, hogy új téma indítása előtt nem tájékozódsz, hogy volt-e róla szó, de, hogy arrafelé írtad a kérdést, amerre az orrod állt…
Áthelyeztem.
Kedves Győző, köszi a válaszod, de egyrészt nem sablonnal van a probléma, hanem itt a fórumon botlok mindig ebbe a hibaüzenetbe… ezért is nyitottam a témát ott, ahol, és nem mert az orrom arra állt… segítő szándékkal tettem, mert úgy gondoltam, hogy egy hibát találtam. A szép hátteret sem adtam én külön neki, és még most sem tudom, hogy miért van ez a probléma, ha témát akarok nyitni. Valószínűleg az én hibám, nem tudok mindent olyan jól, de igyekszem utánajárni a dolgoknak. Elnézést még egyszer, ha fölösleges vesződést okoztam, de jószándékból tettem. Azért köszi!
Erre gondol, ami itt látható a lenti képen. Ez nem a te hibád @puppedly , ez a fórum/szerver gondja. Remélhetőleg javítják majd.
Ez látszik, karakterkódolási hibával együtt amikor új témát nyitna az ember és amikor a hozzászólást teljes szerkesztőben szeretné írni.
Köszi Syska, igen, pont erre gondoltam! Ezért is bátorkodtam jelezni, ott, ahol…
Oh, bocsi, bocsiés mea bocsi, maxima bocsi!
Tényleg elnézést, mert gőzöm sem volt, hogy erről írsz, és így viszont tényleg jó helyre is írtad.
Mindenesetre továbbítom Patai Lacinak, hogy most aztán műtsemármeg!
Sziasztok! Valamiért nekem nem sikerül megismételni a hibát.
Azért is fura ez, mert alapból le vannak tiltva a hibaüzenetek
Laci, pedig jönnek azok az üzenetek. Most próbáltam ki, ff és chrome alatt én is olyasmit látok, mint a fenti kép.
Semmi gond Győző, gondolom, hogy felmegy a pumpa bennetek, ha azt látjátok, hogy valaki 20adjára teszi fel ugyanazt a kérdést, ahelyett, hogy utána nézne… biztosan van sok ilyen. Mindenesetre köszi a munkátokat és időtöket, én már nagyon sokat tanultam itt tőletek és sok segítséget kaptam, amiért (így kezdőként és laikusként) nagyon hálás vagyok! :rolleyes:
Reggelj egy normál profilt és nézd új böngészőben. :) Tuti, hogy elő fog jönni, mert nekem az új fórum indulása óta jön. Erről szerintem írtam is 1x. :)