Hiba az admin felületen (hiányzó szavak, nem lehet publikálni)

Sziasztok,

Egy eddig nem létező hibát vettem észre az admin felületen; csak fél szavak jelennek meg, illetve publikálni se enged. Az utóbbinál azt írja, hogy más időpont van beállítva.
AZ UTC-t nem állítottam át, sőt Budapestre is állítottam már, valahogy mégis időeltolódás van.

Volt nemrégen egy adatbázis probléma a szolgáltatónál, napokig szórakoztak vele… nem lehet hogy ekkor csúszott be valami hiba?

Ja, és a phpMyAdmin felületén alul ez a hibakód jelenik meg, nem tudom hogy van-e valami köze a dologhoz:
“A hivatkozott táblákkal történő munka kiegészítő funkciói inaktiválásra kerültek. Ha szeretné megtudni, hogy miért, kattintson ide.”

Előre is köszönöm a segítséget!

 

 

A dátumot a szerverről veszi a php elvben és ha a géped (látogatók) és a honlap (szerver) időbeállítása között jelentős az eltérés, akkor lehet az okozhat zűrt, főleg egyes biztonsági bővítményeknél vagy https-nél.

Az adminban a félig hiányzó szavak érdekesek. Milyen bővítmények vannak/voltak fent?

Első körben frissítsd le 4.8.1-re, aztán ellenőrizd. Ha nem javult, akkor ftp-n írd felül a fájlokat (kivéve wp-content mappa) a hivatalos oldalról letöltött magyar verzió fájlaival. Majd elenőrizd.

Sziasztok!

Most ismerkedem a pluginok készítésével, nagyon tetszik és a későbbiekben szeretnék ezzel foglalkozni, azonban lenne néhány kérdésem. Olyan kedves embert keresek, aki tudna mentorálni ezen az izgalmas úton. Köszönöm.