Hiba az adatbázis-kapcsolat létrehozása során

'Efrud' wrote:

Nem tartom valószínűnek, hogy havi 2500ft-ért kapsz megfelelő minőségű VPS-t. Ha már csak abba, gondolunk bele, ha a szervert X darabra bontjuk és a rád eső áram költség mennyi. Aztán még fent kell tartani a szervert, cserélni benne ramot ha elszáll vagy bármit. Valamint ugye még kellene egy kis sávszélesség is és még sorolhatnám milyen költségek merülnek fel egy ilyen szolgáltatásnál. Szóval szerintem olcsó húsnak ebben az esetben amit linkeltél, nagyon híg lenne a leve.

Szia!

Bár valószínűleg tényleg ritka a 2500Fts jó VPS, kérek engedd meg nekünk, hogy jót adjunk ennyiért is :) Ez a célunk a[url url="http://www.%20ProfiVPS.hu"]ProfiVPS.hu[/url]-nál.

Az uptimet láthatjátok a weblapon és csak IBM szerverekkel dolgozunk. Supportban próbálunk gyorsak lenni és segítőkészek.

Üdv:

Semir

Én úgy gondolom senki nem mondta, hogy a 2500 Ft-os VPS rossz. De a témaindítónak szerintem nem felel meg. Erősen kétlem, hogy te tudod garantálni a napi mondjuk 50.000 egyedi látogató zökkenőmentes kiszolgálását ezen a szinten. Ha számításba vesszük az internetezési szokásokat akkor ennek a számnak a nagy része mondjuk napi 10 órában látogatja meg az oldalt. Továbbá általánosságban elmondható, hogy egy látogató átlagosan 7 oldalt néz meg a beérkező oldalon kívül. Ez cirka 400.000 oldalletöltés naponta aminek a 90%-a 10 óra alatt zajlik le. Azaz átlagosan 600 lekérés percenként. Azt is tudjuk, hogy a legaktívabb órák 16-21-ig óráig vannak ami lehetnek háromszorosai is a többi órának. Ami azt jelenti, hogy lehet olyan perc amikor 2000 lekérés érkezik a szerverhez.

@joki:

megoldható minden probléma nélkül:

:slight_smile:

pl

2 vps lighthttpd / nginx webservernek

1 vps mailküldésre

2 vps mysql-el.

lowendbox.com

adatbázisnak valami combosabbat kell beállítani.

tudom, hogy megoldható de nem 2500Ft-ból.

Saját szervereim vannak, tudom miről beszélek, van kettő ilyen ügyfelem akinek hasonló a forgalma ( az egyiké jóval több) és bizony teljes gépet igényelnek.

Sziasztok!

Egy érdekes hibával találkoztam és sajna nem tudom a választ:

1. Minden rendben működött.

2. Telepítettem a nextgen bővítményt, ami hiányolta a “extension=php_gd2.dll” kiterjesztést (legalább is a googles kutakodásom szerint.

3. A fenti kiterjesztést életre keltettem: a pontosvessző kilőve.

4. Restart

5. A rendszer nem indul:

Hibaüzi a lap helyén:“Úgy tĹąnik, hogy hiĂĄnyzik a MySQL kiterjesztĂŠs a PHP telepĂ­tĂŠsĂŠből, pedig arra a WordPressnek szĂźksĂŠge van.”

Hibaüzi a phpMyAdmin helyén: "A mysql kiterjesztés hiányzik. Kérem ellenőrizze a PHP beállításokat. Dokumentáció"

Na gondoltam egyet, boztos a megnyitott kiterjeztés zavart be:

6. Vissza mindent (vissza azt a fránya pontosvesszőt)

7. Restart

8. Semmi: ugyanaz a hibaüzenet

9. Párszor restart, hátha megszűnik magűtól, de semmi :frowning:

Ötlet esetleg? Mert nekem semmi épkézláb :slight_smile:

Üdv:

z

ne online telepítsd, hanem ftp-vel másold fel…

@Lazarevic

Rootserver úgymint? dedikált gép? felhő alapú összeállított akármi amivel csinálsz amit akarsZ?