Hiba az adatbázis-kapcsolat létrehozása során, néha ezt írja ki az oldal

Hiba az adatbázis-kapcsolat létrehozása során, ezt írja ki néha a wordpress weboldalam. Van amikor rendesen működik, de kb 5-10 percenként előjön ez a hibaüzenet. Valami ötlet?

A tárhelyen lévő szerver időnként meghal, az adatbázis szerver nem szolgálj ki a kéréseket! Ez az oka. Mivel semmi egyéb infót nem írtál, így nem lehet segíteni neked. Kérdezd meg a szolgáltatód, 99.9999! hogy megmondja neked!

Szia! Ezt a problémát lehet alkalmilag kezelni, a szolgáltatóval beszélgetni, csinálni valamit az esemény után. Sajnos ennek a kötelező következménye, hogy újabb és újabb hibákkal találkozunk, vagy a legrosszabb esetben tudomásunkra sem jut, hogy néha hibák fordulnak elő.

Ha szükség van arra, hogy ne forduljanak elő hibák a következő néhány évben akkor egy másik látásmódra és hozzáállásra van szükség, sok dolgot a nyakunkba kell venni, évekig tartó méréseket kell folytatni, szigorú előírások mentén kell dolgoznunk. Ennek az a gyümölcse, hogy ténylegesen nem kell a projektnek/honlapnak bukdácsolnia. Ennek az gyakorlati megvalósításával foglalkozok.