Hiba a webshop oldalon

Sziasztok! Most kezdtem itt a jelenlétet ezért elnézést ha rossz helyre írok! Szeretnék egy webshop-ot készíteni. A WP DA Vinchi Theme lett kiválasztva! Gyakorlatilag minden megy, és működik csak két dolog nem!

  1. a termékkategóriák megjelennek a felső sorban, ahol a Home, a Products, Shipping and deliveri.... kell lennie! Nekem ide a kategóriákat teszi, könyvtár formában.
  2. Alul a footer-ben nekem hiányzik a : about as, a contacr as... és minden ami ide kell
Szeretném tudni, hogy mit kell ahhoz beállítani, hogy minden jól működjön!!

Szia!

Rossz helyre írsz.

Levél a szerkesztőknek: Olyan dolgok, amik az oldal szerkesztőinek szólnak. A kérdések a közösségnek szólnak. :slight_smile:

Fejléc: dokumentációt nézted? Nem egy rosszul beállított menü okozza?

Lábléc: Itt is jól van a menü beállítva vagy a widget-ek?

Szia! A menüket már megnéztem és a dokumentációt is! A widget-et még nem! Megnézem! Egyébként ezzel kapcsolatban kinek lehet írni?

A widgeteknél és a sablon beállításokban nézz szét. A kettő közül kell valamelyikben beállítanod, hogy mi látszódjon. Régen nagyon részletes beállítási lehetősége volt a Solostream sablonoknak, nem hiszem, hogy azóta szűkült volna…

Ha kereskedelmi sablont használsz (mint ez), akkor először a sablon support fórumán érdemes szétnézned. Az is lehet, hogy ott már megoldották azt a problémát, ami nálad felmerül. Néhány nagyon gyakran használt sablon kivételével (mint Divi, Avada, Enfold…) nem biztos, hogy ezen a fórumon van más is, aki használja. Látatlanban pedig mindig nehezebb segíteni.

OK! Köszi az infókat!!