Sziasztok! Most kezdtem itt a jelenlétet ezért elnézést ha rossz helyre írok! Szeretnék egy webshop-ot készíteni. A WP DA Vinchi Theme lett kiválasztva! Gyakorlatilag minden megy, és működik csak két dolog nem!
a termékkategóriák megjelennek a felső sorban, ahol a Home, a Products, Shipping and deliveri.... kell lennie! Nekem ide a kategóriákat teszi, könyvtár formában.
Alul a footer-ben nekem hiányzik a : about as, a contacr as... és minden ami ide kell
Szeretném tudni, hogy mit kell ahhoz beállítani, hogy minden jól működjön!!
A widgeteknél és a sablon beállításokban nézz szét. A kettő közül kell valamelyikben beállítanod, hogy mi látszódjon. Régen nagyon részletes beállítási lehetősége volt a Solostream sablonoknak, nem hiszem, hogy azóta szűkült volna…
Ha kereskedelmi sablont használsz (mint ez), akkor először a sablon support fórumán érdemes szétnézned. Az is lehet, hogy ott már megoldották azt a problémát, ami nálad felmerül. Néhány nagyon gyakran használt sablon kivételével (mint Divi, Avada, Enfold…) nem biztos, hogy ezen a fórumon van más is, aki használja. Látatlanban pedig mindig nehezebb segíteni.