hiba a kezdolapon

Sziasztok!

Kérlek, hogy szóljatok hozzá, ehhez a hibaüzenethez!

Két napja üzenet az admin felületen:Warning: Invalid callback WP_Http_Curl::stream_headers, cannot access private method WP_Http_Curl::stream_headers() in /tmp/prepend.php(239) : runkit created function on line 23 Warning: curl_exec(): Could not call the CURLOPT_HEADERFUNCTION in /tmp/prepend.php(239) : runkit created function on line 23Mit jelenthet? Kell-e csinálnom valamit?

Köszönöm ele is!Ostoros ÁgnesAhogy az üzenetküldoldalatokra kattintottam, szintén kijött egy figyelmeztetés, sok-sok sorban ugyanaz:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/www/users/wphunu/2014_k/cache/skin_cache/cacheid_1/skin_post.php:478) in/usr/www/users/wphunu/2014_k/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 136

Mit csináltál előtte? Sablonváltás, bővítmény beüzemelés? Kapcsold ki és nézd meg úgy.

Ha te semmit, akkor valószínűleg a tárhelyszolgáltatód módosított valamit.

A kép alapján legalábbis a curl_exec futtatáshoz nincs engedélyed.

A Cannot modify header information hibára kismillió leírás van már itt a fórumon, keress rá.

Andrea wrote:
Mit csináltál előtte? Sablonváltás, bővítmény beüzemelés? Kapcsold ki és nézd meg úgy.
Ha te semmit, akkor valószínűleg a tárhelyszolgáltatód módosított valamit.
A kép alapján legalábbis a curl_exec futtatáshoz nincs engedélyed.
A Cannot modify header information hibára kismillió leírás van már itt a fórumon, keress rá.
Kedves Andrea!

Megcsináltam mident, amit írtál, sőt! Kikapcsoltam az összes bővítményt, felülírtam az aktuális wordpress-t (4.)

Írtam a freewebnek, küldtem képernyő felvételt a hibáról, stb. Nem válaszoltak, de valamit beavatkoztak. Most ott tartok, hogy az admin felületen továbbra sem látszik javulás, viszont a honlapon működnek a bővítmények, de nem én kapcsoltam be, hiszen, ha hozzányúlok, akkor warning... stb.... És persze, az Akismet kikapcsolása miatt özönlenek a kéretlen emailok.

Hát, nem tudom, hogy más hogy van ezzel, de én nem szeretem és nem boldogulok az önálló életre kelő szoftvereket, szoftverekkel.

Szia, Ági

Khmmm, hát a freewebbel mindig is problémák voltak wordpress futtatás terén.

Azt ugyan hallottam, hogy az ingyenes tárhelyet megszüntetik, de valahogy nem hiszem róluk, hogy valami hajde nagy fejlesztésbe és szerverkonfigurálásba kezdtek volna. Na meg az is furcsa (ha valóban fizetős tárhelyed van), hogy nem válaszolnak az ügyfélnek.Ezt legalább teljesíti a szerver? PHP 5.2.4, MySQL 5.0 vagy frissebb verziók.

Néztem volna, de úgy tűnik nagyon titkolják a szerver adatokat.(Mellesleg a garantált 99,5% rendelkezésre állás is kevés. A jobb hardver/szoftver hátterű szolgáltatók be merik vállalni a 99,9%-ot. Feltéve persze, hogy üzleti honlapról van szó. A családi fotóknak elég. )Wp alatt nem szoktak önálló életre kelni a szoftverek (megfelelő szerverkörnyezetben), ha valamit kikapcsolsz, az ki van kapcsolva.Ha kikapcsolva működik, akkor próbáld meg törölni (fizikailag a fájlokat). Az akismetet meg tedd/kapcsold vissza, az elég jól van megírva ahhoz, hogy ne okozzon problémát. Ha problémát okoz, akkor addig nyaggasd a szolgáltatót, amíg meg nem oldják - ha fizettél a tárhelyért, akkor meg kell, hogy csinálják - főleg, hogy a gugliban találtam még leírást is tőlük a wp telepítéséhez - így elvileg támogatott(nak kellene lennie).

… aztán válaszoltak.

[font=arial, sans-serif;font-size:13px]Kedves Felhasználó! [/font][font=arial, sans-serif;font-size:13px]Honlapja admin felületén látható figyelmeztető üzenet a rendszerünkben nemrégen[/font]
[font=arial, sans-serif;font-size:13px]bevezetett biztonsági korlátozás eredménye. A szűrő program helytelenül [/font][font=arial, sans-serif;font-size:13px]akadályozza az Ön oldalának egyes belső részfunkcióit (false positive), de ez nem [/font][font=arial, sans-serif;font-size:13px]okoz különösebb fennakadást. Technikusaink dolgoznak a téves észlelesek [/font][font=arial, sans-serif;font-size:13px]elhárításán. [/font][font=arial, sans-serif;font-size:13px]Üdvözlettel:[/font][font=arial, sans-serif;font-size:13px]Az X3.hu csapata[/font]

[font=arial, sans-serif;font-size:13px]Hát, türelmesen várakozom, mert így elég bajos bármit is csinálni. Össze-vissza karakterek, több szelvényben ismétlődő hibaüzenetek. És a legnagyobb baj, hogy nincs értelmezhető visszajelzésem arra, hogy mi van bekapcsolva és mi nincs. Elég sokat fejlődtem a honlap fejlesztgetése közben, de elég hamar megroggyan az önbizalmam, amikor nem tudok megoldani valamit. Aztán már hiába derül ki, hogy nem is én rontottam el. Köszönöm a tanácsokat, szia Ági[/font]

Az X3.hu -nál ilyennél nem kell csodálkozni. Korábban is sok hasonló ügy volt náluk sajnos.

Szervusztok!

Segítséget szeretnék kérni a honlapomhoz.

Nagyon rég nem voltam fent mert kórházba voltam ,most viszont nem engedd be.

Ami bosszantó,hogy még segítséget se ajánl.

A honlapom:http://lidia.ingyenweb.info/Bejelentkezésnél hitelléseget kér ,és azt se fogadta el.

Köszönöm

szati61

Nálam a hitelesítés után “Hiba az adatbázis kapcsolat során”, vagy valami hasonló üzenet jelent meg. Az oldal újratöltése után viszont stabilan jön a bejelentkező oldal.


Szervusztok!

Segítséget szeretnék kérni a honlapomhoz.

Nagyon rég nem voltam fent mert kórházba voltam ,most viszont nem engedd be.

Ami bosszantó,hogy még segítséget se ajánl.

A honlapom:


http://lidia.ingyenweb.info/Bejelentkezésnél hitelléseget kér ,és azt se fogadta el.

Köszönöm

szati61


Szolgáltatód valamit ügyködött szerintem. :)
Valami egyéni védelmet állított be, ami viszont gátolja a jelszó emlékeztetőt stb., tehát velük kéne felvenned a kapcsolatot.
Nálam a hitelesítés után "Hiba az adatbázis kapcsolat során", vagy valami hasonló üzenet jelent meg. Az oldal újratöltése után viszont stabilan jön a bejelentkező oldal.


Cache ürítve van?

Szervusztokfórumozók!

Olyan bosszantó, hogy biztos tudom a jelszavamat és a nic nevemet,már megint nem enged be a rendszer.

Írtam már egyszer itt,és lejjebb megtaláltam.

sajnos privátot senkinek nem tudok írni .

Frissitettem a gépet,és azóta nem enged be újra.

Nagyon kérem segítsen valaki!http//:lidiaingyenweb.infobejelentkezésnél hitelességet kér és a minap még alá volt írva ha elfelejtette a jelszót…most az se pedig tudom az adatomat mert még az emailba van.

Segítsen valaki

szati61

Mert nem a saját felhasználónév-jelszó páros kell a hitelesítéshez, hanem az ablakban lévő.

Megoldódott az ügy?