Sziasztok!
Épp a Feltöltéssel szórakozom, de valami nagy galiba van, az alábbi üzit kapom vissza:
Hiba a fájl lemezre írásakor.
Vissza a képfeltöltéshez
Nos, a beállításokban szereplő mappa létezik, és 777 az attribútuma. Mi lehet a gond??
Ha valaki tudna segíteni, megköszönném!
a tárhelyen valószínü hogy be van kapcsolva a php_safe_mode. (ezt ki kell kapcsolni vagy kapcsoltatni. szolgáltatás függö) ha a jogosítás oké akkor elvileg csak ez lehet még a gond!
Készits egy .htaccess file-t amiben ez legyen:
SecFilterInheritance Off
és tedd a wp-admin folderbe!
Ezt a .htaccess módosítást, amit írtál megtettem, de továbbra is azt a hibát írrja ki. Ennek mi lehet az oka?
Én nem azt mondtam, hogy módosítsd a meglévő WP .htaccess file-t! Az egy másik és a WP alapkönyvtárban lakozik.
Ez egy teljesen új file, amit a wp-admin könyvtárba kell feltölteni.
továbbra is szerintem a php_safe mode a para!
Ez egy teljesen új file, amit a wp-admin könyvtárba kell feltölteni.
Úgy csináltam, ahogy mondtad pedig :)
Sorry, akkor feladom…
A legtöbb hoston, ahol a safe_mode okán nem működik a feltöltés, hatékony volt a javasolt megoldás. Talán egy szerver-guru - sokkal több információ alapján - tudna konkrétabb segítséget nyújtani.
Moshu… lehet ez csilliárdféle beállítás, de ha a htacces nem működött megkérdezném mégegyszer hogy vajon a tárhelyen aktív-e a php safe_mode mintegy lehetséges hibalehetőség. De szerintem elfelett a lehetőség felett elsiklottatok, mert pozitiv se negativ választ nem kaptam a kérdésemre.