Hiányzó header (logo ill a menük is) [OptimizerPro]

Sziasztok.Egyik nap arra lettem figyelmes, hogy eltűnt a header úgy kompletten és nem találom rá a megoldást, hogy hogyan hozhatnám vissza.Rakok képet, hogy érthetőbb legyen a dolog.Header eddigHeader mostIgen, minden eltűnt. A logó középről és a menük is.Semmit az ég megadta világon nem piszkáltam, hozzá sem nyúltam egy hónapja az oldalhoz.

Mi lehet a probléma?Előre is köszönöm a segítséget!Üdv.

Picit többet segítene egy URL az adott oldalhoz. Köszönjük!

Arrow wrote:

Rakok képet, hogy érthetőbb legyen a dolog.

Az informatikusokkal az a baj, hogy egy képre nézve, nem látják a pontos kódot. :) Url cím tényleg kellene.

Az, hogy Te semmit nem csináltál, egy dolog, de a WP frissülhet magától, a szervere frissíthették a modulokat és még jó pár esemény lehet, amiről nem tudsz, de történt.

Igaz! :slight_smile:

Ha más sablont állítok be (akár az optimizer ingyenes változatát), akkor visszajön a logó és a menük, de természetesen nem úgy, ahogy én csináltam meg, de legalább ott van.

Ezt beállítottad? https://optimizerwp.com/optimizer-documentation/

Persze, már egy fél éve kb :slight_smile: Azóta gond nem volt. Most teljesen szétcsúszott az oldal, ahogy mondtam magától. A fő oldal sem így nézett ki, most pofozom helyre.

Sablon style.css-ében 194. sor:

<br />
.logo_middle {<br />
opacity: 0; <--- emiatt nem látható<br />
height: 142px;<br />
}<br />

```<br />
Ez az áttetszőséget 0-nak adja meg, ezért láthatatlan a fejrész.<br />
 <br />
 <br />
Ugyan ezen fájl 195. sora:<br />

.logo_middle .logo {
display: none;
}
Ez a logo-t tünteti el.<br />
 <br />
Ezek szerint valaki hozzányúlt a sablonhoz, szerkesztette azt.<br />
 <br />
Javítás: töröld a 195ik sort, a 194ikben az opacity értéke pedig legyen 1.

Köszönöm, így legalább most már látszik. Viszont szeretném ugyan úgy megcsinálni mint volt (képen látjátok), hogy középen a 4 menü közepén a logó. Semmi pénzért nem akar középre menni, pedig már mindent próbáltam amit csak tudtam. Hátha tudtok megoldást, nézzetek rá kérlek! :slight_smile:

Ahhoz módosítani kell a sablont eléggé, ami nem 1-2 órás feladat lenne, ezt azért ne kérd csak úgy. :slight_smile:

(több óra akkor, ha igényesen akarja az ember megcsinálni)

Köszönöm az eddigi segítséget.Mivel én csináltam az oldalt, így tudom, hogy sikerült megcsinálnom és közel fél évig úgy is volt. Most nekiülök akkor. Emlékszem és nem volt 1-2 óra. Alapból volt opció rá , hogy inside menübe legyen a logo azt pedig én magam oldottam meg, hogy kilógjon a karika alja.Most “magától” csúszott szét minden. Senki nem nyúlhatott hozzá, hiszen csak nekem van jogosultságom. Lehet valami frissítés a ludas, de amikor frissítem, mindig megnézem, hogy nem e történt változás. Ez úgy történt, hogy nem volt frissítve semmi.

Attól, hogy csak neked van jogosultságod, még akár hozzá is “nyúlhattak”. Számtalan weboldalt törnek fel napi szinten. Maguktól tönkremenő dolgok nem igazán vannak a wp-ben, sem a linux szervereken. Ha nem volt közben automatikus frissítés és te sem frissítettél semmit, akkor én a helyedben szétnéznék vírus, törés szempontból is belül.

Szerintem csak a sablon lett lefrissítve.Magától nem változnak meg fájlok, mint például a style.css. Lehet a szerveren volt egy biztonsági mentésből történő visszaállítás a fájlokra. Bár ezt nem értem, hogy miért akarná a sablon, hogy a menü és a logo ne látszódjon, feltéve ha a sablon fizetős, csak épp ez egy warez verzió. Akkor megértem. :slight_smile:

Fizetős és hivatalos forrásból! :slight_smile: