Hgrg.Info

Sziasztok!

Bár még nincs teljesen kész (csak pár apró átalakítást csináltam eddig, de lesz még jópár ill. optimalizálva lesz…), de kiváncsi lennék a véleményetekre:

http://hgrg.info

Előre is köszönet minden visszajelzésért…

Ha esetleg személyesebb jellegű dolog akkor azt kérlek ide:

http://support.hgrg.info/open.php

Szép, letisztult. A Tweet mellé én talán a kis Like-ot is betenném. :slight_smile:

Én nagyon szeretem az ilyen és ehhez hasonló blogokat ahol lehet ezt azt tanulni, példa efrud blogja.

Ha tényleg érdekel a vélemény, Látogató Infó minek? Pagenavi miért nincs? Like? G+? Meg nekem nem túl letisztult a sablon sem, WPSuli avagy mese habbal… szúrta ki a szemem szerintem a font style nem illik valahogy sehogy sem bele ebbe a környezetbe.Kapásból 7 féle szint+betüt bold+zöld vastagítás stb. számoltam meg a posztokban. Szerintem tipográfián kellene ügyködnöd egy kicsit elsősorban mert elveszik a tartalom ettől, hogy nem átlátható az egész.

Remélem nincs harag ez csak az én véleményem.

Na látod, kapásból eltérnek a vélemények :slight_smile:

Hello,

@syska:

FB Like-ot hova? postonként? maximum single-be merném tenni… de amúgy rühellem, hogy mindenhol ottvan…

Inkább flattr linkeket tennék majd ki. Bár lehet, hogy vegyítve lesz :)És a twitter+flattr+like lekerül minden post láblécébe…

@creativeshaman:
 1. Látogató info: azért, hogy tudd ezek biztosan logolva vannak…
 2. Pagenavi: oldalak közötti navigálásra gondolsz? ?? postok között és régi postokra van link az oldal alján…
 3. “font style nem illik valahogy sehogy sem bele ebbe a környezetbe” :slight_smile: Pedig csomót tököltem rajta, hogy a sokszáz font-ból melyik ami passzolna hozzá és ezt találtam amiben volt minden kíarakter és sztem. jól is nézett ki -szerintem megint csak-… Meg tudnád fogalmazni, hogy mi nem tetszik benne -> milyennek kellene lennie?
 4. Színskála/kiemelések: igen kissé sokféle lett és a “zöldséget” a főoldalon csak az utolsó pillanatban tettem be, valószínűleg lecserélem, csak azért került be, hogy a hozzászólások ki legyenek emelve a szürkeségből… az oldalak és a mottó (felső sor) is eléggé elveszik szóval kiemelésre szorul, még meggondolom, hogy miféle legyen…
 5. “tipográfián” ??? Pontosan mire gondolsz? elrendezés? Gondolkozok valamiféle kiemelt híreken (slider + néhány post / sliderben 4 post kiválasztással) megoldáson…
 6. "Remélem nincs harag ez csak az én véleményem. "

  Már miért haragudnék? Kritikának mindig örülök, attól lehet fejlődni. Fikázást nem szeretjük mert attól meg nem jut előrébb az ember :slight_smile:

  Szóval köszönet a vélemény megfogalmazásáért, igyekszem előrébb jutni vele.

  Még egyszer köszönet érte!

Szia1,Elrettentő dolog :slight_smile: Logold de ne tudasd a látogatóval.

2,Pagenavi, csak, hogy lássa az illető mennyi oldalt kell még végiglapoznia. Szerintem egyfajta sitemap hasonlat.

3,A font style egy kézírás típus ami nagyon jól mutat egy “back to school” vagy tegnap történt a suliban oldalon de nem a tieden.

4,Színek, hol is kezdődik első ránézésre a poszt? Mert a szemem a fekete sávon akad meg először azaz a lényegtelen felesleges információ.

Író hanyagolható lenne hisz nem egy közösségi portálon vagyunk így sejthető, hogy az írta akié a blog.

Dátum? Minek is? Az index.hu oldalon vagy egy tv műsor portálon oké de oda minek?

Kategória? Oldalt kint van milyen témák közül lehet böngészni.

Ami talán hasznos de nem itt az a hozzászólások száma de ha ezt kivennéd onnan máris eltűnt a fekete csík.Így már elsőbbségbe került a poszt címe mint egy fontos mondanivaló.

Link színe piros ami kicsit “vigyázz vírus” színű. Ugyanakkor egyik link színe ilyen piros a másik link színe olyan.

De ha mindenképpen akarod a dátumot apró dőlt betűkkel halványan posz aljára is mehet.

De én ide inkább like, csirip, G+ pakolnék be.WordPress links? Nem elég az oldal alján “köszönöm WordPress” ? Simán egy facebook képes izét betennék oda. Felül lájkol alul meg vigyorog a képe.

Hozzászólás fejléc más színű ez is.

A nagy gomb az tetszik :slight_smile:Bocs, hogy ilyen bogaras vagyok de marketingen melózok belém van nevelve minden apró részlet .)Jah és ami lemaradt használj bannert a posztokban. Színesebb tőle a világ.

 1. Oké levettem, tényleg nem volt gyakorlati haszna…
 2. Felraktam, bár én nem szoktam használni… amit nem tudok, hogy nem túl hosszú-e így az oldal illetve valamiféle kiemelt híreket kellene csinálnom… lehet, hogy csak a jelenlegi “Sárga sáv” lesz más színnel fenntartva ilyen célra, ahol amúgy a navigáció van.
 3. Beraktam egy másik font-ot, de ebben sosem voltam jó :slight_smile:  Mivel kell a szerző <- szeretnék majd cikkeket átvenni /persze forrásmegjelöléssel & más elkülönülő design-al/, de erről még beszélnem kell az illetővel :slight_smile:

  Dátum azért kell, mert nem mindig vagyok olyan aktív mint most és előfordult már, hogy az információ elévült… így mondjuk látható, ha egy fél éves postról van szó…

  Kategória: még a leginkább hanyagolható, de több ember van, aki rögtön ráveti magát a tartalomra és csak ha egy postot elolvasott keres ugyanolyan típusú post után. Ezért hagytam meg ezt is…

  illetve mert a sidebar lassan tölt be oldal-felépítés és a nyomoronc twitter api miatt (még nincs optimalizálva az oldal, twitter lehet, hogy ki fogom dobni, de az is lehet, hogy csak egy pici ikon marad belőle…) Mellé jön majd még Flattr és talán rábeszélem magam a FB Like-ra…

  A hozzászólás linket pedig valahogy ki kellene emelni… Ahogy a tovább link-ből is gombot fogok csinálni…

  Tehát végső soron lehet, hogy a post-infók lekerülnek majd picibe, szerzőre csak valamiféle kis link lesz, dátumot hónap-nap formátumúra…  WordPress Links-et jól láttad, hogy hiánypótló szerepe van egyenlőre… még megálmodom, hogy mi kerüljön oda…

  Lehet, hogy kapcsolatfelvételi űrlap lesz, lehet, hogy bejelentkezős/regisztrációs form, lehet hogy csak valami kis logók…

  Vagy tweet-ek… még kitalálom…

  “Simán egy facebook képes izét betennék oda. Felül lájkol alul meg vigyorog a képe.” Ezzel pontosan mire gondoltál? (tudnál mutatni működőben? :slight_smile: )  Hozzászólás fejléc szándékosan más háttérszín:a felhívás miatt… Nagyon kevesen szólnak hozzá a látogatók közül…

  Most, hogy a link-színeket egységesítettem szerintem ennyi belefér…

  A hozzászólós gomb nem az én érdemem volt, csak lefordítottam, mert nem dinamikus rajta a szöveg…  Banner alatt mit értesz? Külső reklám linkek? Vagy belső linkeket?

  Elhelyezésre a postok közé a főoldalon, vagy egy-egy poston belülre?  Megjegyzés: Nagyon hálás vagyok a részletes és teljes mértékben korrekt kritikáért :). Kevés ember tudja így (nem bántóan) elmondani a véleményét! Köszönet érte mégegyszer!

Na a betű típus az jó határozott, igazán főcímnek való.

Banner, efrud blogja például.Nem kell linkelnie sehova csak egy kép de mégis jól mutat.De ha marad az a fekete csúnya sáv akkor nem illik bele a banner.

De így sokkal jobb szerény véleményem szerint.

A facebook like arra gondoltam, hogy posztban vagy valahol lehessen likeolni az oldat vagy cikket és alul meg megjelenik olyan flickr.com kis bélyegképek kik azok akiknek teszik az oldal. Jó kis marketing hidd el.Amúgy ha ilyen írogatós blogom lenne én automatikusan csirip twittere, facebook, felhő mindenhova.Tags? Hasznos nagyon!!! Itt

Én ezt a kis plugint használom és nagyon tetszik. Illetve ez meg a másik kedvenc!

Na ennyi én meg nektek vagyok hálás a sok segítségért amit kaptam tőletek itt.

Átlátható, könnyed, mégis dekoratív, az ember legeltetheti rajta a szemét.

Bár meg kell valljam, hogy a logó különösebben nem kiemelkedő, kicsit fantáziadúsabb is lehetne (pl. bevésett hatással, illene a háttérhez) :wink:

A Hozzászólás küldése gomb pedig különösen tetszik.