Help, news feed box, hogyan?

Sziasztok!Egy olyan feladattal kellene megbírkóznom, amit szinte nem is tudom hogy neveznek. :slight_smile:Egy meglévő wp oldalba szeretnék belerakni egy olyan boxot, ami egy másik wp oldal friss híreit, posztjait jeleníti meg ajánló formájában. Mint pl. az index.hu -n a Dívány, Totalcar ajánló rész.

Kis kép, bevezető szöveg, 3 hír mondjuk. Folyamatosan frissülne a boxban a tartalom, ahogy a partner wp oldalra kiraknak egy új hírt, posztot.Létezik erre valami plug-in?Köszönöm szépen előre is!Üdv.

Vagyis, ezt a wp alapból tudja, Lazarevics által jelzett módon. :wink:

Köszönöm! :slight_smile:Igen, rájöttem, hogy az RSS másik oldalról simán megjeleníthető, viszont azt lehagytam a kérdésemből, hogy valami olyat keresek, ahol a cikk képét is megjelníti kicsit thumbnail formájában az RSS hír mellett. Próbálgatom a megadott linken levőket, meg próbáltam keresni, de egy használhatót sem találtam. irritated.gifRáadásul én a főoldalon szeretném megjeleníttetni középen, nem pedig oldalsávban. Nem egyszerű kérdések, igaz? irritated.gif

http://wordpress.org/extend/plugins/feedwordpress/

Feltelepítettem.

Egy pokoli amatőr kérdés:

hogy tudom megjeleníttetni ezt a főoldalamon?

Köszi! :slight_smile:

Nyilván órákig kerested és nézted a plugin oldalát. (és nem csak azonnal letöltötted és be is zártad az ablakot)

http://feedwordpress…ki/quick-start/Nem mellesleg F. Győzőnek jegyezném meg, hogy a többség úgy szavazott, hogy a 3.4.2-n 332 főből csak 5-nél működött, 27-nél nem. Így én másik feed olvasót ajánlanék. :slight_smile:

Hmm. Nekem még 3.5RC1-nél is megy. Mindegy, legközelebb majd jól nem ajánlom. :wink:

Én csak a plugin lapon lévő statisztikát néztem.