Help! Lenne egy kérdésem.

Van egy 99% ban kész honlapom, egyetlen egy dolgot nem tudtam még meg oldani sajnos. Az oldalon látható http://topdjmusic.eu/category/live/ hogy ott van a footer felett az oldal lapozó. Működik is ,de így per pill nagyon egyben van a footer el. De nekem oda kéne egy kis hézag hogy ne legyen annyira egyben. Próbáltam a footer -retenni egy padding-topot de maradt ugyna így. Így meg köszöném ha valaki tudna egy irányt adni hol lehetne ezt meg változtatni.Köszi előre is :slight_smile:

a pagenavi-css.css fájl 7.sorába ezt tedd bele padding-bottom: 20px; ehhez .wp-pagenavi

pagenavi-css.css nem találom sehol :smiley: de cska meg találom elem jobbklik elem megtekintésébbe meg van de a kódok alatt baszikmeg találni


…vagy a #footer_content -et kiegészítheted egy margin-top: 20px; -el.Ezt a style.css-ben találod, ott kiegészítve így néz ki:

#footer_content {<br />
background: url(images/footerhat.png);<br />
text-align: center;<br />
border-top: solid 0px #3399ff;<br />
padding-top: 20px;<br />
margin-top: 20px;<br />
}
```<br />
Ez nem egy 100%-ig kész sablon, hanem csak úgy példának készült. Szóval ha például egy kép nem rendeződnek középre, pedig középre állítod a szerkesztőben, akkor az azért van, mert nincs benn a css -ami ezért felel. Bár gondolom ezt akkor tudod....

Nem is 100-at írtam ha jól emlékszem. Tökéletes sose lesz mert mindig lesz rajta mit csinálni. De ahhoz amire per pill nekem kell arra meg felel és majd a későbbiekben fejlesztem amit még kell. Azt tom hogy még sok tanulni valóm van hisz semmilyen elő tanulás nélkül ennél az oldalnál ismerkedtem meg a php kódolással is. Így van még mit tanulni :slight_smile:Kösszi az infot :slight_smile: