Header login

SziasztokAz érdekelne, hogy a fejlécbe lehet e logint rakni nekem nem olyan a témám hogy van 1 header sidebarom sajnos:(A válaszokat előreis köszönöm.

Ha valaki tényleg szeretne segítséget kapni, akkor a konkrét kérdését egészítse már ki azzal, hogy adja meg a legfontosabb adatokat arról, amit reparálni kellene:
  • wp verzió
  • használt sablon neve
  • honlapod URL címe

bocsánat igaza van.a wp verzióm 3.1

a sablon neve: portal_v1.0

http://tippbet.com

végülis igaz:))) fölösleges

egyébként a témámba van 1 portal theme options ahova betudok rakni a header-be html kódot esetleg script kódotis de próbáltam shortcodos logint berakni de a shortcodra nem műkszik:(

végig böngésztem a plugin keresőbe mindenféle kulcsszavakkal de nem találtam elolvasgattam de semmi

http://codex.wordpress.org/Function_Reference/wp_login_urlhttp://www.google.hu/search?q=wp-login&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:hu:official&client=firefox-a

hát ez ajnos sokat nem segitett beilleszgettem a kódokat de nemjók:( lehet hogycsak én nem értem

Van nekem 1 olyan pluginom ami pont olyan login hogy nyújtott tehát nem egymás alatt van a felhasználónév és a jelszó hanem egymás alatt FX Simple Login Logout ezt is próbáltam valahogyan berakni.

Mégpedig úgy, hogy olyan plugint kerestem amivel sidebart tudok csinálni és létre hozok 1 header sidebart de aztmeg nemtudtam létrehozni.

van akkor erre lehetőség?

Nem hiszem, hogy lenne sidebar készítő plugin.

Sidebart úgy tudsz csinálni, hogy a functions.php-ban meghatározod (regisztráltatod), csinálsz egy új sidebar php-t, mondjuk sidebar2.php néven, a css-ben pedig meghatározod a kinézetét, végül beilleszted a sablonba get_sidebar vagy include paranccsal.

A helyedben én adnék egy osztályt a css-ben a login formnak és simán beszúrnám a header.php-ba.

hmm jól hangzik csak megkéne csinálni annyira azért nem konyitok a ph hez:S de azért köszi a tippet vagy esetleg eltudnánd magyarázni hogy mit kell csinálnom azt nagyon megköszönném:)