Sziasztok!
Azt szeretném valahogy megoldani, hogy a weboldal háttérképe rögzítve legyen. Szóval görgetéskor ne mozduljon el.
Van néhány olyan téma, amelyek alapból támogatják ezt és beállítható, ám a Prestige nem ilyen.
Van valamilyen plugin erre esetleg, vagy hol írjak át és mit?
Köszönöm, ha valaki tud segíteni!
jól sejtem, hogy teljes mértékben hiányzik mindennemű html alapismereted?
ennek az égvilágon semmi köze a wp-hez, fingilingi css kell hozzá: “background fixed” - keress rá…
Szia!
Jól sejted, igen.
Saját magamat tanítgatom, tehát autodidakta módon csinálok mindent, majd magamtól jövök rá a lakat nyitjára. (… már ha nem itt, a fórumon segít ki valaki, vagy lelek rá valamire.)
Google: “fix háttérkép”, első találat, táblázat második sora. (attachment-es)
(off) Egy személyes kérdést, csak így négyszemközt hagy tegyek már fel.
Bele szoktál nyúlni a tűzbe? Vagy van annyi logikád, hogy tudod fájni fog? Akkor miért nincs olyan gondolkodás meneted vagy logikád, hogy a keresőbe írj két szót?
Itt nem arról van szó, hogy lenéznénk. Nem. Mindenki elkezdi egyszer. Itt arról van szó, hogy szádba kell már megrágva, félig emésztve tenni az ételt, mert te lusta (vagy képtelen?) vagy megrágni és csak lenyelni szeretnéd. Ne mond már nekem , hogy nem tudsz odáig eljutni, hogy a keresők egyikébe beírd, hogy háttérkép tulajdonság vagy háttérkép html, háttérkép megadása vagy bármi hasonló. Erre nem tudok mit mondani. Két set van. Egyik, amit előbb felvázoltam és csak készen akarsz mindent megkapni könnyen. A másik, hogy olyan szinten hiányzik a logikus gondolkodás, hogyha bezár az a bolt ahol vásárolsz, akkor nem veszel többet kenyeret például…(/off)
Egy ötlet: Vásárolj egy html és css oktató könyvet, ha valóban szeretnél a témában tanulni. (Net-en is vannak ilyenek.)
Jómagam ezzel be is fejezem az olyan jellegű kérdéseidra a válaszolgatást, amikre a kereső megadja a választ, 2-5 percnyi keresési időn belül. Csak annyit fogok nagybetűvel kiírni: Én megtaláltam a választ a keresőben.
Üdv
Mellesleg tessék: http://wordpress.org/extend/plugins/background-control/
(Szintén a kihívás annyi volt, hogy a keresőbe beírtam: WordPress backround plugin és az első találat ez, ha jól emlékszek.)
Köszönöm a segítséget és a minősítést is.
Szerintem, ha indulásként végigrágod maga ezen: http://weblabor.hu/cikkek/cssalapjai1, el leszel látva tudománnyal
syska, ne akarj “rosszabb zsaru” lenni, mint én!
(off)Csak szókimondó vagyok, ami szavaim alapokon nyugszanak és tanulhat belőle. (/off)