hát akkor most ez magyar vagy nem???

Leszedtem a wp 2.5 hu verzióját innen…http://djz.hu/files/wordpress-2.5-hu.zipletöröltem a teljes régi blogomat (2.33 angol)táblákat is kiürítettem meg ahogy azt kell…és akkor most mitől magyar a fentebb említett verzió??? mert nekem csak angolul fütyül!!!

esetleg mivel analfabéta vagyok a wp-hez valaki mondja már meg nekem hogy hogyan kell az editor felületet magyarrá varázsolni, mert nem tudom mit kell az includes/ lang mappában lévő hu.mo fájllal csinálni…itt egy kép is róla…szerkesztve!


fityazz wrote:

letöröltem a teljes régi blogomat (2.33 angol)

Mér? a wp-content nevű folderhez soha nem szabad hozzányúlni frissítéskor... és a wp-config fájlt sem kell bántani meg a .htaccess-t sem (ha van)

fityazz wrote:

táblákat is kiürítettem meg ahogy azt kell......

Akkor ezt azt jelenti, hogy a régi blogod tartalmát nem akartad megtartani? ?ert különben NEM KELL az adatbázis táblákat kiüríteni!

fityazz wrote:

és akkor most mitől magyar a fentebb említett verzió??? mert nekem csak angolul fütyül!!!!

esetleg mivel analfabéta vagyok a wp-hez valaki mondja már meg nekem hogy hogyan kell az editor felületet magyarrá varázsolni, mert nem tudom mit kell az includes/ lang mappában lévő hu.mo fájllal csinálni....

Semmit. A fájl neve különben hu_HU.mo (és az nem mind-1). A wp-config.php fájl 24-ik sorát kell(ene) szerkeszteni, de a letöltött csomagban ezt már megtették:

define ('WPLANG', 'hu_HU');

Ha ennek ellenére nem működik, akkor valamit rosszul csináltál.

A vizuál dologhoz nem tudok hozzászólni, mert én mindig kiirtom és soha nem használom...

Köszönöm moshunak a hozzászólást!!!teljesen uj blogot akartam, s ezért takarítottam ki a táblákat is…csak a wp-configot taartottam meg hogy nem kelljen uj adatbázist létrehoznom, és persze az angol verzió volt definiálva, ebbe csúszam bele csúnyán…szóval köszi mégegyszer…a másik kérdést meg kivágtam mert nem ide tartozik ugyhogy átteszem máshova…