Hangluatjelek a hozzászólásokhoz

SziasztokKeresek egy olyan bővítményt, amivel azt szeretném elérni, hogy a hozzászólásoknál ki lehessen választani hangulatjeleket és szükség szerint a kiválasztott hangulatjelet be lehessen illeszteni a hozzászólásba. Létezik ilyen?A WP Smiley bővítménnyel próbálkoztam, de nem sok sikerrel.

Íme:custom smiliesA megfelelő könyvtárba feltöltve, olyanokat adsz hozzá amiket csak akarsz :rolleyes:

Köszönöm a gyors segítséget

Majdnem jó, csak én arra gondoltam, ha valaki hozzászól a bejegyzéshez, akkor jelenjenek meg ott a hangulatjelek, mert így csak ott látom őket, ha én írok egy bejegyzést.Vagy mit kellene átállítanom?

a Beállitásoknál be van pipálva, hogy ismerje fel a hangulatjeleket? mert ez alapfunkció a WP-ben, a hozzászólásban is.

Ha be van pipálva, és mégsem jelenik meg: a szmájli kódok előtt lennie kell egy szóköznek!!!példa :slight_smile:példa:)
De itt különböző smiley bővitményeket is kereshetsz:

http://wordpress.org/extend/plugins/search.php?q=smiley&sort=

SziaNem az a baj, hogy a hozzászólásban nem jelenik meg, hanem ki akarom rakni a kis ikonját a hangulatjeleknek, hogy ki lehessen választani őket ha valaki éppen hozzá akar szólni. Mint pl itt a fórumon, amikor hozzászólunk ott van a kis ikonja is.Akkor nézd végig a bővitmény listát, biztos fogsz találni olyat, ami megfelel neked.

Megnézem, valamelyik csak jó lesz.

Robertooo:ez a kettő együtt funkcionál. a párom most tette fel egy 3-asra.http://wordpress.org/extend/plugins/smilies-themer-toolbar/http://wordpress.org/extend/plugins/smilies-themer/

Köszönöm.